Fotografie emoționantă. Ce scrie pe șapca acestui bărbat din Iași, care ține, trist, în mână, o bancnotă de 1 leu

Publicat: 21/06/2020 | 15:22

Pandemia de coronavirus a afectat toate domeniile, iar multe persoane și-au pierdut locul de muncă. Motiv pentru care mulți români au ajuns să lucreze pe unde apucă, până își vor găsi un job stabil. Este și cazul unui bărbat din Iași, fotografiat în stradă în timp ce număra… 1 leu!

VEZI AICI: SUPER VEDETE DATE AFARA DE LA JOB! AU RAMAS FARA LOC DE MUNCA, DAR AU AJUNS MILIONARI

Fotografia a fost postată pe grupul “Ești din Iași dacă…” și este de-a dreptul emoționantă. Îmbrăcată într-o salopetă murdară, bărbatul se uită trist către “averea” pe care o are la el. Speră, totuși, la vremuri mai bune dacă ținem cont de șapca pe care o are pe cap.

Bărbat numărând un leu. Remarcați ce scrie pe șapca lui”, a scris cel care a postat fotografia.

NU RATA: SINUCIDERE ȘOCANTĂ ÎN ITALIA! UN ROMÂN DE 27 DE ANI S-A SPÂNZURAT, DUPĂ CE A RĂMAS FĂRĂ LOC DE MUNCĂ. A LĂSAT FAMILIEI UN BILET CUTREMURĂTOR DE ADIO

Într-adevăr, mesajul de pe șapcă este „Make Romania great again” (n.r. “Faceți România grozavă din nou”), unul care denotă că bărbatul nu și-a pierdut optimismul, deși în prezent se află într-o situație financiară extrem de gravă.

Bărbat Iași
Sursa foto: Radu Dumitrescu

Pandemia de coronavirus a făcut ravagii

La doar câteva zile după ce a început pandemia de coronavirus, Ministerul Muncii a arătat că peste 1 milion de români sunt trimiși în șomaj la data de 6 aprilie. Dintre aceștia, peste 950.000 au contractale de muncă suspendate, iar 190.000 sunt contracte  individuale de muncă încetate.

Cei mai mulți oameni și-au pierdut locul de muncă în domenii precum comerț cu ridicata și amănutul, hoteluri și restaurante sau construcții.