Fotografia pe care fanii o așteaptă de doi ani! Andreea Raicu, goală pușcă pe stradă! Cui i-a dedicat-o

Publicat: 10/03/2020 | 20:49

Andreea Raicu le-a făcut o mega-surpriză fanilor, în urmă cu două zile. Vedeta a postat pe Instagram o fotografie făcută în urmă cu doi ani și în care apare goală, pe o bancă.

Fotografia este făcut-o de o bună prietenă a ei, Dana Maitec, astfel că Andreea a inserat și câteva cuvinte de mulțumire pentru aceasta: ”Vă mulțumesc pentru prietenie și pentru toate fotografiile minunate pe care le-am făcut”, a scris Andreea Raicu în dreptul imaginii care a strâns nenumărate like-uri și aprecieri.

„Ești superbă”, „Frumoasă și divină”, „Un nud superb”, „Nud? Nu prea e stilul dumneavoastră”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA RAICU, MESAJ EMOȚIONANT PENTRU ANDREEA BĂLAN, DUPĂ CE ȘI-A ASUMAT DIVORȚUL DE GEORGE BURCEA: „ESTE DESPRE PUTEREA DE A TE RIDICA”)

Andreea Raicu, speriată de amploarea coronavirus-ului

Altfel, Andreea Raicu a ținut să transmit un mesaj îngrijorător, tot pe Instagram, despre cea mai acută problemă a lumii, coronavirusul.

„Nu pot să mă fac că nu există un subiect care mi-a acaparat gândurile în ultimele zile. Poate și pentru faptul că am vorbit mult cu prietena mea care locuiește în Italia, în Toscana. În urmă cu trei săptămâni, când am vizitat-o, era liniște acolo, nimeni nu prea vorbea despre acest subiect. Deși erau 2 cazuri izolate în Roma de circa 3 săptămâni, nimeni nu privea situația cu prea multă îngrijorare. În Lombardia încă nu fusese depistat niciun caz. De atunci până azi în Italia sunt 9172 de cazuri și peste 463 de decese. Până azi Lombardia a fost izolată împreună cu alte 14 provincii, peste 16 000 000 oameni au revenit în zona rosie ceea ce înseamnă că nimeni nu are voie să părăsească această zonă. În seara asta guvernul italian decide să extindă decizia asupra întregii peninsule!! De ce? Pentru a nu răspândi virusul care se împrăștie cu o viteza amențitoare”, a scris Andreea Raicu pe Instagram. (NU RATA: ANDREEA RAICU, BIANCA DRĂGUȘANU & DANA RĂZBOIU ÎN ”TOPUL VEDETELOR AGRESATE”. ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!)

Mai mult, Andreea Raicu este contrariată de situația românilor din Italia, care-și doresc cu disperare să se întoarcă în România. Lucru care nu ar fi deranjant, dacă aceștia ar respecta regulile legale în privința epidemiei de coronavirus. Însă, cei mai mulți oameni s-au întors în țară fără să intre în carantină sau izolare la domiciliu.

„O serie de români, cum au aflat de această situație și-au strâns bagajele, s-au suit în trenuri, mașini sau în ce au gasit și au fugit unde au vazut cu ochii, mulți dintre ei spre Romania. Aici foarte puțini oameni sunt conștienți de ceea ce se întâmplă. Tușesc fără să își acopere gura sau o fac cu mana cu care ulterior ating diverse obiecte sau fața și zonele de acces către căile respiratorii. Multor romani veniți din străinătate li s a spus să stea acasă. Nici nu s-au gândit pe motiv că ei nu au nimic”, a mai spus vedeta.