Fotografia de la Paris i-a băgat la bănuieli: Elena Gheorghe, însărcinată? ”Sosește bebe 3!”

Publicat: 18/02/2020 | 17:30

În urmă cu doar câteva zile, Elena Gheorghe urca o fotografie pe Instagram care i-a făcut pe fanii ei să reacționeze! Unii admirativ, alții, care au tras-o de urechi. Artista le arătase toturor cum se prezintă goală, în cadă, și cu multă spumă în jur.

Acum, Elena a lovit cu o altă fotografie, sexy, în așternuturi, la Paris. A fost, și de data aceasta, complimentată, mai mult, unii dintre fani au intrat la idei: ”Bebe 3 incoming”, a scris un fan al artistei. (CITEȘTE ȘI: ELENA GHEORGHE ÎȘI ÎNVAȚĂ COPIII LIMBA AROMÂNĂ! CINE ESTE „RESPONSABILUL”. „PÂNĂ LA URMĂ…”)

Elena Gheorghe a reușit fotografia sexy în patul de la hotel în timpul vacanței romantice la Paris, de Ziua Îndrăgostiților, în care a fost alături de soțul ei.

Elena Gheorghe are doi copii

Elena Gheorghe și Cornel Ene sunt împrună de 15 ani și au, împreună, doi copii. Invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Elena Gheorghe i-a făcut o declarație soțului ei. Pentru că tot este luna iubirii, artista i-a dedicat partenereului de viață piesa „Numele tău”, după care i-a spus câteva cuvinte de apreciere. (NU RATA: ELENA GHEORGHE, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ DIN PARTEA SOŢULUI: „M-A PUS SĂ MĂ ARANJEZ ȘI NU MI-A ZIS UNDE MERGEM”)

„Este o piesă la care țin foarte mult, pentru că mi-am dorit-o. Mi-am dorit cea mai romantică piesă. Și iată că a ieșit, mai ales că am folosit foarte multe instrumente live, pe care le-am înregistrat în studio. Suntem împreună din 2005 și suntem căsătoriți din 2011. Am vrut să facem de mult timp pasul, doar că nu a fost momentul, mai ales că eram cu treaba asta, cu proiectul solo, și a fost destul de greu să ne punem pe picioare. Apoi am spus că avem succes, să o lăsăm pe anul viitor, și uite așa s-a făcut 2011 și am zis gata, nu se mai poate.

L-am găsit fără să răstorn lumea…În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile, căci n-am avut unde să dorm atunci când a fost Cornel internat, în rest am fost mereu împreună și acasă, și pe scenă, și când am născut, mereu pentru că ne simțim bine împreună”, a declarat Elena Gheorghe.