Fotografia care va smulge râuri de lacrimi! Cine i-a alinat durerea Vulpiței de la Acces Direct, după ce a fost bătută cu pietre de socrul său

Publicat: 04/06/2020 | 11:06

De 1 iunie, Vulpița de la Acces Direct a plecat alături de Viorel și echipa emisiunii de la Antena 1 spre Blăgești, acolo unde voiau cu toții să-i facă o mare surpriză micuței Maria, fiica celor doi soți. Cu toate acestea, socrul Vulpiței i-a atacat cu pietre la poartă și s-a comportat extrem de urât atât cu ei, cât și cu echipa de la Acces Direct. 

Vulpița de la Acces Direct a trăit un adevărat coșmar la Blăgești, de 1 iunie, atunci când s-a dus alături de Viorel pentru a-i face fiicei sale o surpriză de Ziua Copiilor.

CITEȘTE ȘI – IMAGINILE DURERII. VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A REUȘIT SĂ-ȘI STRÂNGĂ ÎN BRAȚE FETIȚA, ÎNAINTE SĂ FIE BĂTUTĂ CU PIETRE DE SOCRUL SĂU

După ce a fost bătută cu pietre fix în fața casei părinților lui Viorel Stegaru chiar de către socrul ei, Vulpița și-a găsit alinarea în brațele părinților săi. Pe contul ei de Instagram, Veronica Stegaru a postat o fotografie cu mama și tatăl ei, care a fost extrem de apreciată de fanii din mediul online.

„Părinții mei iubiți” a scris Vulpița, în dreptul imaginii care a adunat peste 30.000 de like-uri în numai 24 de ore. Fanii i-au transmis Vulpiței numeroase mesaje frumoase, prin intermediul cărora o felicită pentru faptul că deși a ajuns în Capitală, nu a uitat de cei de acasă.

Vulpița, alături de părinții săi

Vulpița de la Acces Direct, revedere cu ochii în lacrimi cu fetița ei, Maria

Deși a plecat din București cu un arsenal de intenții bune, fericirea Vulpiței a fost umbrită de atitudinea șocantă a socrului său. Bunicul Dumitru nu a fost deloc încântat de faptul că Veronica și Viorel au ajuns la Blăgești alături de echipa emisiunii Acces Direct, motiv pentru care i-a jignit și i-a înjurat pe toți și chiar i-a gonit cu pietre din fața casei sale din Blăgești.

NU RATA – SCANDAL ÎN BLĂGEȘTI! VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT, ÎNJURAȚI ȘI GONIȚI CU PIETRE DIN FAȚA PROPRIEI CASE: „DACĂ O PRIND DE DATA ASTA, CHIAR CĂ O TUND”

Pe contul său de Instagram, Vulpița a publicat o fotografie cu ea și fetița ei, iar imaginea a topit inimile fanilor. Cele două s-au îmbrățișat strâns și s-au bucurat de câteva momente mamă-fiică, după mai bine de 4 luni de când nu s-au văzut. Urmăritorii Veronicăi Stegaru i-au transmis acesteia numai gânduri bune și au îndemnat-o să-și viziteze fiica mai des.