Fotografia care i-a scos din minți pe internauți: Cleopatra Stratan, mai senzuală ca niciodată! VIDEO

Publicat: 11/02/2020 | 18:15

Cleopatra Stratan cucerește din nou inimile adolescenților, după ce, pentru o perioadă, nu a mai fost în prim-plan. Fata lui Pavel Stratan pregătește următoarea piesă, iar clipul acesteia, în care apare, a atras multe aprecieri.

Cleopatra dădea lovitura pe când avea doar trei ani, cu melodia ”Ghiță”. A intrat atunci chiar în Cartea Recordurilor, uimind o întreagă planetă. (CITEȘTE ȘI: CLEOPATRA STRATAN, IMAGINI PROVOCATOARE ÎN COSTUM DE BAIE: „SUB DUȘUL FERICIRII”)

Acum, Cleopatra are 17 ani și este gata să lanseze o nouă melodie, ”La ușa mea”, pe care o vrea chiar mai ascultată decât ultima, Te las cu inima”, lansată acum doi ani și care a fost prinsă în topurile radio și TV. (NU RATA: CLEOPATRA STRATAN RUPE TĂCEREA, DUPĂ ZVONUL CĂ ARE O RELAȚIE CU EDWARD SANDA: ”SUNT MAI MULTE POZE…”)

Artista a lansat mai multe imagini pe rețelele de socializare despre noul eveniment din viața ei și a atras o serie de simpatii. Internauții au fost fermecați și de frumusețea cântăreței. „Voce perfectă și chipul e la fel”, „Foarte finuță și fermecătoare” și „Trebuie să ajungi la Hollywood”, sunt câteva dintre comentarii. Nu mai puțin de 15.000 de fani au admirat fotografia ei de o senzualitate ieșită din comun.