Fotografia care a strâns aproape 40.000 de aprecieri. Gina Pistol, în brațe cu fetița ei

Publicat: 24/06/2021 | 18:43

Gina Pistol și-a luat fanii prin surprindere! Vedeta a publicat o fotografie, pe contul ei de Istagram, în timp ce-și ținea fetița în brațe. Micuța Ipostaza i-a emoționat pe urmăritorii prezentatoarei TV.

La începutul lunii martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară. Prezentatoarea TV își ține la curent fanii cu tot ceea ce face în această perioadă minunată, de când a devenit mămică. Se bucură de fiecare moment petrecut alături de micuța Josephine și, din când în când, postează fotografii cu minunea ei.

În ciuda faptului că nu i-a dezvăluit încă chipul fetiței sale, Gina Pistol și-a emoționat astăzi fanii. Vedeta a publicat o fotografie, pe contul ei de Instagram, în timp ce o ține în brațe pe micuța Josehine. Aproape 40.000 de persoane au apreciat postarea, la șase ore după publicarea ipostazei emoționante cu Gina Pistol și fiica sa.

Gina Pistol, în timp ce-și ține fetița în brațe (sursa FOTO: Instagram)

Gina Pistol, primele declarații despre botezul fiicei sale

Duminică, 20 iunie, Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița. Evenimentul a fost organizat în mare secret, departe de ochii curioșilor și lumina reflectoarelor. Ceremonia a fost una extrem de emoționantă pentru părinți, dar mai ales pentru Gina Pistol care nu și-a putut stăpâni lacrimile în biserică. Micuța Josephine a fost foarte cuminte și nu a plâns în timpul botezului.

Petrecerea de după creștinare s-a ținut în ”Paradisul verde” din Corbeanca. Invitații au avut câteva reguli de respectat. Să nu aducă daruri, să se testeze înainte de eveniment și să fie discreți pe social media. A fost o zi perfectă pentru Smiley și Gina Pistol, iar prezentatoarea TV a făcut primele declarații despre unul dintre cele mai importante momente din viața ei. (CITEȘTE ȘI: CINE AU FOST, DE FAPT, NAȘII FETIȚEI LUI SMILEY ȘI A GINEI PISTOL. BLONDINA, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE MARELE EVENIMENT: „PĂRINȚII SPIRITUALI JOACĂ UN ROL IMPORTANT”)

”Normal că am plâns. Andrei… nu. Andrei este, din familia noastră, el e partea… nu dură… nu știu cum să spun. Eu sunt cea care plânge mai des, cu toate că amândoi suntem foarte sensibili. Îmi doream dintotdeauna să am parte de un eveniment în aer liber. Cu prieteni, cu oameni dragi lângă mine. A fost o zi perfectă. Dacă erau altele vremurile… cu siguranță era o petrecere mai mare”, a dezvăluit Gina Pistol la Observator.