Fotografia care a îngrozit pe toată lumea! Imaginile tulburătoare distribuite de o asistentă din New York

Publicat: 30/03/2020 | 13:53

O asistentă din New York a distribuit in mediul online o fotografie care a tulburat pe toată lumea. În imagine apar cadavrele mai multor persoane care au fost infectate cu noul coronavirus.

Asistenta a postat o fotografie în care se pot observa mai multe trupuri neînsuflețite înșirate într-un camion frigorific. Corpurile aparțin victimelor făcute de virusul COVID-19(CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT ÎN BOTOȘANI! ŞASE TINERI AU FĂCUT O PETRECERE ÎN FAŢA BLOCULUI, ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS. CE SANCȚIUNI AU PRIMIT)

 „Am făcut poza ca să le arat oamenilor realitatea înfricoşătoare cu care ne confruntăm, iar unii dintre noi au ajuns aici”, a precizat asistenta, potrivit Buzzfeed. (VEZI ȘI: ROMÂNIA, LA UN PAS DE SCENARIUL 4. CÂTE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS AU FOST CONFIRMATE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE ȘI CARE ESTE BILANȚUL TOTAL)

Femeia care lucrează în domeniul medical a vrut să tragă un semnal de alarmă. Să arate oamenilor că situația nu este prea roz, iar amenințarea acestui nou virus este cât se poate de reală. Zilnic mor pacienți care se află în stare gravă, iar mulți alții ajung la spital și se roagă să nu urmeze și ei același drum.

Asistenta a precizat că în poză se află și trupul unei paciente de 71 de ani, care a decedat sâmbătă noaptea, alături de care a stat până în ultimul moment.

În prezent, în New York sunt aproape 60.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus şi 965 de morți. La nivel naţional în SUA sunt 142.224 cazuri de infectare şi 2485 de morţi.