Fotografia care a devenit virală! Un oraș plutitor a apărut în mijlocul oceanului

Publicat: 22/06/2021 | 22:43

Un fenomen bizar a fost surprins recent pe plaja Portsmouth, Hampshire. În mijlocul oceanului a apărut un oraș plutitor. Cei aflați pe plajă au fost uluiți și au scos telefoanele pentru a imortaliza momentul.

Imagini uluitoare au fost postate în mediul online cu ceea ce pare a fi un oraș plutitor. Totul s-a întâmplat pe coasta de sud a Angliei, pe plaja Portsmouth, Hampshire. Oamenii au fost surprinși atunci când în mijlocul oceanului Atlantic au apărut mai multe clădiri. Acestea păreau că ies din apă. (CITEȘTE ȘI: VIRAL. CAMERA BIZARĂ PE CARE UN CUPLU A DESCOPERIT-O ÎN NOUA LOR CASĂ: „POATE SUNT DEMONI ACOLO”)

Arthur Scott este cel care a observat fenomenul bizar și a făcut mai multe fotografi. Fenomenul a fost prezent mai bine de o oră și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

„Arăta ca un oraș plutitor, ieșit din mare. Este cel mai bun mod în care pot descrie fenomenul. În ultima vreme a existat destul de mult miraje fata morgana, unde navele par că plutească la orizont, dar acest lucru a fost diferit.

Ca toți ceilalți din Portsmouth, sunt obișnuit să văd nave mari care arată ca niște insule plutitoare, dar aceasta a fost staționară, mult prea lungă, și am privit-o mai mult de o oră”, a declarat Arthur Scott pentru The sun.

(VEZI ȘI: VIRAL PE TIK TOK. LOCUL INGENIOS UNDE AMANTUL I-A LĂSAT UN BILEȚEL IUBITULUI FEMEII CARE TOCMAI ÎL ÎNȘELASE CU EL. FOTO)

 

Sursa foto: Arthur Scott/The News/Solent