Foto| Vlăduța Lupău, poze sexy din vacanță

Publicat: 06/01/2020 | 14:39

Vlăduța Lupău este un etalon al frumuseții în rândul interpretelor de muzică populară din România. Are mare grijă de imaginea sa, de felul cum apare în fața publicului. Artista are un corp de invidiat și nu s-a sfiit să îl pună în valoare, în ultima vacanță. (CITEȘTE ȘI: VA FI PRIMUL DIVORȚ AL LUI 2020 ÎN SHOWBIZ! ”REGELE MANELELOR” ÎȘI RENEAGĂ FIUL NOU-NĂSCUT: ”NU ESTE COPILUL MEU!”)

Câtăreața s-a bucurat de o vacanță însorită alături de iubitul ei. La fel ca alte vedete din branșă, a ales ca destinație de vacanță un loc cu mult soare, unde s-a relaxat și a încărcat bateriile pentru noul an.(VEZI ȘI: CINE ESTE ȘI CE AFACERI ARE SOȚUL VLĂDUȚEI LUPĂU, NOUA SENZAȚIE A YOUTUBE-ULUI ROMÂNESC)

Vlăduța Lupău a postat recent pe contul personal de Instagram mai multe poze în costum de baie. Artista este foarte sexy și își pune în evidență formele. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar pozele au strâns foarte multe aprecieri.

Viaţă ca-n basme

Aritsta se bucură de o viață minunată, toate lucrurile par să îi meargă extrem de bine, cariera este în plină ascensiune, iar în ceea ce privește viața personală nu își poate dori nimic mai mult.

Vlăduța Lupău are o viața incredibilă alături de soțul ei, Adrian Rus. Dragostea dintre ei este mare și nu se văd trăind unul fără altul. A fost cerută în căsătorie într-un cadru sepcial, amenajat într-o pădure, iar de când a spus „Da” se gândește la un viitor, în care să apară cât de curând și un copil.