FOTO. Tzancă Uraganu, botez împărătesc pentru fetița lui. Nașii Florin Salam și Roxana Dobre au fost la înălțimea evenimentului

Publicat: 05/06/2020 | 17:20

A fost mare, mare petrecere în lumea maneliștilor! Tzancă Uraganu și-a botezat fetița, pe micuța Anaisa, iar nașii au fost nimeni alții decât Florin Salam și Roxana Dobre.

Faceți loc, Tzancă Uraganu și-a botezat fetița și a organizat o petrecere împărătească pentru micuța Anaisa! Nașii au fost Florin Salam și Roxana Dobre, iar evenimentul a fost unul cum numai în filme puteți vedea. Ținute desprinse din revistele de modă, invitați aleși pe sprânceană, surprize muzicale și meniuri alese, toate acestea pentru micuța prințesă a manelistului.

NU RATA – E SCANDAL! FLORIN SALAM, TZANCA URAGANUL ȘI MIRAJ TSUNAMI, PUȘI ÎN GARDĂ DE ELVIS, UNUL DINTRE FIII TEMUTULUI NICOLAE DUDUIANU: “REVENIȚI-VĂ, CĂ NE SĂTURĂM DE VOI. ȘI ATUNCI E PROBLEMĂ!” CE L-A DERANJAT PE INTERLOP

La marele eveniment, Florin Salam a fost îmbrăcat la patru ace, într-un costum extrem de elegant și nici Roxana Dobre nu s-a lăsat mai prejos. Nășica a purtat un compleu verde-smarald, cu ajutorul căruia a atras toate privirile invitaților.

Florin Salam a cântat la botezul fetiței lui Tzancă

Deși a fost naș de botez, Florin Salam nu a ezitat să încânte invitații cu vocea și melodiile lui, așa că a întreținut atmosfera și i-a invitat pe toți pe ringul de dans. Nu a fost, însă, singurul manelist care a cântat la botezul micuței Anaisa, căci printre invitații de seamă s-au numărat și Sorin Copilul de Aur, Adrian Minune, dar și mulți alți maneliști.

CITEȘTE ȘI – VIDEO| AROGANȚA LUI TZANCĂ URAGANUL! S-A SUIT ÎN ROLLS ROYCE ȘI S-A DUS DIRECT SĂ IA MICI. E INCREDIBIL CE L-A PUS SĂ FACĂ PE GRATARAGIU.

Tzancă Uraganu are un singur copil, pe micuța Anaisa, pe care a botezat-o zilele trecute. Manelistul este împreună cu Lambada, iubita lui, de foarte mulți ani. Deși sunt părinți, cei doi nu sunt căsătoriți cu acte, însă locuiesc în aceeași casă de ceva timp. Tzancă Uraganu a devenit tată în anul 2018, atunci când declara că: „sunt foarte fericit, am o fetiță frumoasă foc, e cât un ghemotoc”.