FOTO. Tily Niculae a născut! Actrița, mesaj emoționant: „Cel mai pufos și dorit copil!”

Publicat: 27/03/2020 | 15:02

Tily Niculae a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel de nota 10, care va purta numele Radu Teodor. Mulțumită că a devenit mămică, vedeta a scris câteva cuvinte pe contul personal de socializare, dar a și postat o fotografie cu noul membru al familiei.

VEZI AICI: VESTE FABULOASĂ ÎN SHOWBIZ! VEDETA A NĂSCUT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP

L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos și dorit copil. De ziua soțului i-am facut cea mai mare bucurie. În urmă cu 10 ani mergeam la primărie să declarăm căsătorie, iar pentru noi, de acum încolo, această zi va avea triplă semnificație. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al cărui nume simbolizează ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a născut sanatos și voios. 3620 kg, 52 cm”, și-a început mesajul Tily Niculae.

Actrița a ținut să mulțumească familiei și apropiaților că sunt alături de ea. “Familia plânge într-una de fericire când facem video call-uri, dar știm cu toții că este doar un moment din viețile noaste când stăm despărțiți! În realitate suntem mai uniți și recunoscători, fiindcă ne avem unii pe ceilalți. Sofia este surioara pe care orice frățior și-ar fi dorit-o. Numai că ea este 100% surioara lui Radu. Fetița cu ochi albaștri care l-a dorit, pupat într-una atunci când era în burtică și i-a spus neîncetat: Te iubesc! Este acasă și plânge de emoții și neputință că nu îl poate ține în brațe. Dar, în curând:) ne vom drăgăli cu toții”, a continuat Tily Niculae.

NU RATA: ANAHI A NĂSCUT ÎN SECRET, IAR AZI, L-A PREZENTAT ÎNTREGII LUMI PE BEBELUȘUL EI! CE NUME A ALES FRUMOASA ACTRIȚĂ

Cum se simte Tily Niculae după ce a născut

Actrița a povestit că nu a întâmpinat probleme la naștere și că este la fel de sănătoasă ca și micuțul ei. “Nașterea a decurs bine, mulțumită doamnei doctor și echipei. Au fost răbdători și extrem de atenți într-un moment atât de delicat pentru orice mamă. Eu mă simt bine… așa cum mă știți. În asemenea moment orice simptom dispare! Pufoșenia noastră este înconjurată de lumină și iubire. Este soarele și luna, dragoste din iubirea mea și a lui Popescu. Sunt copleșită, fericită și recunoscătoare! Avem doi copii??! Mulțumesc, Doamne!”, a încheiat Tily Niculae.