FOTO| Simona Gherghe și-a botezat băiețelul. Ce figuri mondene au participat la eveniment

Publicat: 20/01/2020 | 20:53

Simona Gherghe și-a creștinat băiețelul, sâmbătă. Evenimentul a fost unul discret la care au participat apropiații cuplului, printre care și unele personaje mondene cunoscute.

Micuțul Vlad Ioan în vârstă de opt luni a fost botezat sâmbătă, la biserica din Corbeanca. La aceeași biserică a fost botezată și sora lui, Ana Georgia. Pe parcursul ceremoniei Simona Gherghe a fost însoțită în permanență de soțul ei și de fetița lor în vârstă de trei ani. Evenimentul a fost discret, fără mare tamtam, Simona a optat pentru slujba religioasă caracteristică, urmată de o mică adunare, în care a sărbătorit alături de cei dragi.

Nașul de botez al lui Vlad Ioan este un un prieten de familie. Acesta a fost asistat și îndrumat pe tot parcursul ceremoniei de nașii Anei Georgia, Ionela Năstase și Vlad Petreanu. La eveniment au fost prezente și câteva vedete, printre care Daniel Buzdugan, Gabrilea Firea, Florentin Pandele și Mirela Vaida, care a susținut și un moment artistic pentru invitați. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, CRITICATĂ DUR DE FANI: ”MI-A SPUS CĂ NU ȘTIU NIMIC, CĂ NU CITESC”)

Simona Gherghe a împărtășit fericitul moment și cu fanii ei de pe Instagram. Fosta vedetă Antena 1 a postat pe contul personal de Instagram câteva fotografii de la botez, în care a făcut public pentru prima dată chipul fiului ei. Fanii nu au întârziat să reacționez și au lăsat numeroase comentarii și aprecieri, felicitând-o pe Simona.

„El este VLAD THE ONE! Puiul nostru, a doua noastră minune, Vlad Ioan, proaspăt creștinat!”, a scris Simona Gherghe în completarea fotografiilor postate. (VEZI ȘI: SIMONA GHERGHE E ÎN CULMEA FERICIRII. FOSTA PREZENTATOARE DE LA ANTENA 1 A ÎMPĂRTĂȘIT VESTEA FANILOR)