FOTO. Sexy-saxofonistul din România! E plin de mușchi, iar femeile sunt topite după el. Vlăduța Lupău îl uită instantaneu pe Armin Nicoară dacă îl vede

Publicat: 24/02/2020 | 09:29

E unul dintre cei mai sexy artiști de la noi,  plin de mușchi și înnebunit după sport, iar femeile sunt topite după el. Dar pasiunea lui cea mai mare rămâne muzica, mai exact saxofonul.

Mihai Andrei este unul dintre cei mai solicitați și talentați saxofoniști din România, dar care – în plus  -arată ca actor din filme de acțiune de la Hollywood. Tânărul artist se bucură de mare succes la public, iar împreună cu trupa sa susține concerte în toată țara și peste hotare.

„Îmi place ceea ce fac, o fac din suflet și cea mai mare satisfacție este atunci când văd că oamenii apreciază din suflet muzica mea. Pentru mine nu au contat banii niciodată, îmi place prea mult ceea ce fac și cred că aici este secretul succesului”, a declarat saxofonistul Mihai Andrei.

Cu ceva timp în urmă, el a fondat trupa „Mihai Andrei Band”, cu care se bucură de mare succes, căci cererile pentru evenimente se înmulțesc de la o zi la altă. „Nu pot să spun că este ușor, pierdem aproape toate nopțile, dar o facem cu plăcere”, spune Mihai Andrei.

Mihai Andrei

Vali Vijelie l-a ajutat în carieră

Culmea, deși în place să cânte melodii din repertoriul internațional, succesul lui i se datorează lui Vali Vijelie.

„E bine să ai alături de ține oameni cu o energie pozitivă. Am avut norocul să întâlnesc oameni ce mi-au fost alături, am luat de la fiecare ce a fost mai bun. Cel mai mare impact asupra mea l-a avut Vali Vijelie, mi-a plăcut întotdeauna felul lui de a fi, respectul pe care îl are pentru publicul lui, seriozitatea cu care își tratează meseria de artist. Am fost prezent alături de el la multe evenimente și emisiuni, mă uităm la el și îmi plăcea energia pe care o transmitea în jurul lui, mereu pozitiv și cu poftă de viață”, spune tânărul saxofonist Mihai Andrei.

Mai mult, saxofonistul Mihai Andrei se poate lăuda cu un succes uriaș în rândul femeilor care îl vor cântând. Nu de altceva, dar, pe lângă cursurile de cântat la saxofon au fost completate cu sesiuni serioase de tras la sală și tatuaje de „fițe”, Mihai Andrei semănând mai mult cu un actor de la Hollywood care se pregătește de filme de acțiune decât cu un muzician sensibil.