FOTO | Războiul declanșat de uciderea lui Emi Pian deja a început! Ce s-a întâmplat ieri la casa tatălui criminalului

Publicat: 05/08/2020 | 07:19

Uciderea lui Emi Pian după o partidă de barbut, ieri-noapte, a declanșat un război între cele două clanuri din București. Iată ce s-a întâmplat ieri la casa tatălui criminalului.

Locuința unuia dintre liderii clanului Rinu a luat foc, ieri, la numai câteva ore după ce Emi Pian a fost ucis. Focul a afectat inclusiv o clădire învecinată și era să se extindă la un bloc aflat în zonă, motiv pentru care zeci de persoane au fost evacuate de pompieri.

Anchetatorii fac cercetări

Anchetatorii au început să ia imediat în calcul o posibilă răzbunare a clanului Duduianu, atunci când au aflat că fiul proprietarului casei incendiate în Chitila este nimeni altul decât Napy al lui Rinu, principalul suspect pentru uciderea lui Pian. 

Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu 14 autospeciale de stingere, două mașini ale SMURD, un echipaj de descarcerare și două autoscări. Peste 400 de metri pătrați au ars și daunele produse de incendiu sunt considerabile. 

„In aceasta dimineata am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta P+1+M din Soseaua Chitilei, sector 1. Primele forte ajunse la caz au comunicat ca incendiul a afectat in mare proportie aceasta cladire si s-a extins la o alta locuinta P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga si la un bloc de tip P+3. Au fost luate masuri pentru evacuarea imediata a locatarilor din bloc (22 pers, din care 9 au fost evaluate medical, fara probleme deosebite). Suprafata totala afectata de incendiu este de 400 mp. In acest moment incendiul este localizat, se lucreaza pentru verificarea incaperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapida este reprezentat de faptul ca aceste locuinte si anexele acestora sunt lipite intre ele”, au comunicat ieri autoritățile.