FOTO | Raed Arafat, jignit pe pagina de Wikipedia! Ce s-a scris despre șeful DSU

Publicat: 02/08/2020 | 16:41

Raed Arafat a fost jignit pe pagina sa de Wikipedia. Iată ce s-a scris despre șeful DSU.

Pagina de Wikipedia a secretarului de stat a fost modificată, azi-dimineață, și conține o serie de informații false și jignitoare la adrea șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

Raed Arafat este descris ca fiind un terorist născut în lagărul de concentrare de la Birkenau. 

Arafat a fost amenințat cu moartea

Acesta nu este prima oară când secretarul de stat este ținta unui atac public. La mijlocul lunii trecute, Raed Arafat a depus două plângeri la DIICOT, după ce a fost amenințat cu moartea. Șeful DSU a declarat atunci că „păreau serioase” și că „nu se poate permite așa ceva”.

„Au fost două amenințări cu moartea, au fost publice. Este evident că au fost emise de oameni ca să facă rău. O plângere a fost pentru un film postat public, iar alta pentru postarea publică pe care o știe toată lumea. Au mai fost, dar acum chiar au părut serioase. A trebuit să le depun pentru că nu poți permite așa ceva”, a declarat Arafat.

„Situaţia nu putem să spunem că este controlată, mai ales în unele zone ale României. Creşterea cazurilor şi creşterea semnificativă zilnică. Aceste creşteri arată că avem o creştere serioasă, din punct de vedere al răspândirii. Clar că avem o răspândire care, în acest moment, nu este nici în platou, nici în scădere. Deci, dacă este în continuă creştere, clar că situaţia nu este sub control”, a spus, ieri, șeful DSU.

Foto: Inquam Photos