Foto| Primele imagini cu burtica Mădălinei Pamfile

Publicat: 06/01/2020 | 15:47

Mădălina Pamfile este însărcinată pentru a doua oară. Bebelușul se va naște curând iar ea abia așteaptă să se afle din nou în ipostaza de proaspătă mămică.(CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORUL ION-TUDORAN – ÎN UMBRA ACȚIUNILOR „LA PURTĂTOR” AUTOVIT SA ȘI A JOCURILOR DE NOROC ÎNTRE CLANURI)

Deși a făcut anunțul acum ceva timp, Mădălina a fost destul de discretă cu sarcina. După retragerea din viața mondenă, ea a devenit mult mai secretoasă și oferă destul de puține detalii din viața privată. (VEZI ȘI: VĂ AMINTIȚI DE FOSTA IUBITĂ A LUI RADU MAZĂRE? MĂDĂLINA PAMFILE, O MĂMICĂ SEXY ȘI O SOȚIE DEVOTATĂ)

De Crăciun, fosta asistentă tv a postat pe rețelele de socializare primele poze cu ea de când este însărcinată.  Burtica de gravidă este destul de mare, însă se poate observa că Mădălina nu a adunat prea multe kilograme în timpul sarcinii.

Vedeta mai are un copil, o fetiță pe nume Sofia, care a apărut pe lume în anul 2018. Pamfile și iubitul ei așteaptă și de această dată tot o fetiță, care să le întregească familia.