FOTO. Momente de panică la concertul din aer liber al Deliei! Echipamentele de sub scenă au luat foc

Publicat: 05/06/2020 | 21:18

Fanii Deliei, dar și organizatorii concertului vedetei din aer liber de la Verde Stop au trecut prin momente de panică! În urmă cu doar câteva momente, echipamentele de sub scenă au luat foc și toată lumea s-a speriat teribil. 

Concertul Deliei din această seară de la Verde Stop nu a fost lipsit de evenimente negative. La un moment dat, câteva echipamente de sub scena pe care concerta vedeta au luat foc, spre panica celor din jur. Au fost câteva clipe de tensiune pentru echipa tehnică, dar în cele din urmă, problema a fost remediată, spre bucuria celor prezenți la eveniment.

CITEȘTE ȘI – VIDEO. DELIA, PRIMUL CONCERT DUPĂ PERIOADA DE CARANTINĂ. CE MĂSURI S-AU LUAT, PENTRU SIGURANȚA FANILOR: MĂȘTI DE PROTECȚIE ȘI…

Pentru câteva momente, fanii prezenți la concertul Deliei din aer liber au crezut că evenimentul se va întrerupe, însă totul a fost sub control și organizatorii au gestionat foarte bine situația.

Incendiu la concertul Deliei din aer liber

Concertul Deliei, adaptat măsurilor de distanțare socială

La concertul Deliei au fost luate măsuri de siguranță pentru toți cei care participă la eveniment. Concertul are loc în aer liber, la Verde Stop, o superbă locație de pe Barbu Văcărescu.

Pentru fani au fost amplasate pe gazon fotolii gonflabile albe, poziționate la o distanță sigură unele de altele, pentru ca persoanele prezente la concert să respecte distanțarea socială. Mai mult, toți cei prezenți la eveniment sunt obligați să poarte măști de protecție, la intrare li se scanează tuturor temperatura și, de asemenea, fanii Deliei trec printr-un tunel dezinfectant.

NU RATA – NU AȚI VĂZUT-O NICIODATĂ AȘA! DELIA, REVOLTATĂ CĂ NU ARE VOIE SĂ ÎȘI SUSȚINĂ CONCERTUL DRIVE-IN: ”AM FĂCUT O PETIȚIE”

Sunt permise grupurile de maxim patru persoane, pentru a se evita pericolul infectării cu COVID-19 și, mai mult, Jandarmeria este prezentă pentru a asigura liniștea și buna funcționare a evenimentului.