FOTO | Lidia Buble, poză fără perdea! Cum s-a fotografiat artista

Publicat: 29/06/2020 | 23:49

Lidia este din ce în ce mai nonconformistă și imaginile senzuale cu ea pun pe jar internauții. Iată cum s-a fotografiat artista.

Deși vine dintr-o familie foarte credincioasă, Lidia abordează de ceva timp deja ținute sexy, care îi pun în evidență corpul lucrat prin sport.

După despărțirea de Răzvan, vedeta și-a bucurat fanii cu o fotografie incendiară, în care poartă doar un costum de baie. Deși nu este neobișnuită această ipostază, Lidia și-a făcut apariția pe Instagram într-o poziție senzuală, care îi scotea în evidență fundul bombat. 

Fotografia a adunat aproape 50.000 de like-uri

Aproape 50.000 de persoane au apreciat noua postare a Lidiei până acum și numărul continuă să crească.

Se pare că despărțirea de Răzvan Simion a fost foarte dureroasă pentru artistă. Lidia a șters toate fotografiile cu cei doi pentru a nu mai rămâne cu niciun fel de amintire. De asemenea, artista a răbufnit și la adresa fanilor care au încercat insistent să afle motivul separării celor doi.

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a scris solista pe o rețea socială. 

Pe de altă parte, nici Răzvan nu mai are imagini cu Lidia pe contul său de Instagram. 

„Astăzi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a scris prezentatorul TV atunci când a anunțat despărțirea.