FOTO. În plină pandemie de coronavirus, Margherita de la Clejani a ieșit cu maimuța la plimbare. A fost, rapid, pusă la zid: “Ești dusă, fata mea!”

Publicat: 28/03/2020 | 09:36

Margherita de la Clejani are impresia că este o mare divă. După ce s-a “tunat” cum a putut mai bine, artista a devenit foarte activă și pe rețelele de socializare, unde încearcă să atragă atenția asupra ei, disperată fiind după like-uri.

(VEZI AICI: CE NOTĂ A LUAT MARGHERITA DE LA CLEJANI LA BACALAUREAT)

În plină pandemie de coronavirus, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a simțit că este cazul să sfideze regulile impuse de autorități, astfel că a ieșit la plimbare cu o… maimuțică! Margherita a plimbat animalul pe străzi, într-un cărucior pentru păpuși, fără să țină cont că, în această perioadă, poți ieși din casă doar în cazuri extreme.

În plus, Margherita de la Clejani nu a purtat nici mască de protecție, iar de mănuși nici nu mai are rost să aducem vorba. Pe Instagram, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a fost aspru criticată de cei care o urmăresc pentru faptul că a ieșit la plimbare fără să țină cont că România se află în stare de urgență.

Ești dusă fata mea!”, “Nu ești sănătoasă!”, “Nu se iese din casă, e carantină, un copil nu l-ai plimba așa cum plimbi maimuța aia!”, “Fata mea, nu știu dacă să dau vina pe virus. Parcă nici n-aș vrea să-ți stric ziua, dar ai luat-o Brailă>> grav!”, au fost doar câteva dintre cele mai “blânde” comentarii la adresa Margheritei.

Margherita de la Clejani, în scandal cu vecinii

De precizat că Margherita de la Clejani nu este deloc o persoană populară în zona unde locuiește. Cu câteva luni în urmă a părăsit casa părintească și s-a mutat singură. Programul nocturn pe care îl are, din cauza concertelor, pare să îi deranjeze extrem de rău pe vecini, care sunt supărați și deranjați de zgomotele ce se aud din apartamentul artistei.

(NU RATA: MARGHERITA DE LA CLEJANI A AJUNS DE NERECUNOSCUT! FANII AU CRITICAT-O DUR)

De altfel, aceștia nu au mai rezistat și, la un moment dat, au chemat poliția. Vecinii susțin să nu se pot odihni din cauza ei, că mereu face zgomote puternice, la ore total nepotrivite. “Atunci când vrei să te odihnești nu se  poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția”, au declarat persoanele care locuiesc în blocul artistei.