FOTO / Imaginile care dau peste cap puștoaicele! Loredana Groza, bombă sexy în costum de baie, la 50 de ani

Publicat: 31/07/2020 | 21:52

A ajuns la 50 de ani, dar ar putea concura fără niciun efort la capitolul frumusețe și fizic cu puștoaicele de 20 de ani. Lordana Groza, căci despre ea este vorba, a pus mințile bărbaților pe jar, după ce a publicat câteva fotografii în costum de baie. Deși a trecut de prima tinerețe, artista arată cum nu se poate mai bine și este într-o formă de zile mari!

Loredana Groza are 50 de ani, dar arată demențial! Nu o spunem doar noi, ci și fotografiile super sexy pe care le postează artista, pe contul său de Instagram.

Cântăreața și-a etalat formele de invidiat într-un costum de baie din două piese, care i-a scos în evidență corpul pe care îl lucrează intens la sala de fitness. Admiratorii Loredanei Groza au fost uimiți să o vadă pe artistă într-o asemenea ipostază și i-au complimentat apariția, în comentarii care mai de care mai…îndrăznețe!

NU RATA – A SPUS ADIO PROTV-ULUI ȘI A SEMNAT CU ANTENA 1! ÎN CE EMISIUNE VA APĂREA LOREDANA GROZA

Loredana Groza, totul despre operațiile estetice

Deși are un aspect impecabil, fanii au pus-o la zid de foarte multe ori și au acuzat-o că a abuzat de bisturiul esteticianului. Sătulă până peste cap de aceste lucruri, Loredana Groza a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că nu operațiile ne fac mai frumoși, dar cu toate acestea, nimeni nu se naște perfect. Artista a oferit un răspuns destul de evaziv și nu a spus, cu subiect și predicat, că nu s-a operat.

CITEȘTE ȘI – LOREDANA GROZA, CU SÂNII PE AFARĂ, LA APROAPE 50 DE ANI! A PURTAT CEL MAI ADÂNC DECOLTEU, IAR FANII AU LUAT-O RAZNA

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv.