FOTO. Imagini ireale, în Pitești! Ce modalitate inedită a găsit un tătic pentru a-și plimba copilul, în contextul pandemiei de coronavirus

Publicat: 07/04/2020 | 13:06

Pentru că în România a fost decretată stare de urgență, oamenii sunt obligați să respecte regulile impuse de autorități. Cu toate acestea, cei mai ingenioși dintre ei au găsit modalități de a beneficia de puțină libertate!

În contextul pandemiei de coronavirus din România, un tătic tânăr din Pitești a găsit o modalitate aparte de a lua o gură de aer și de a-și plimba copilul cu căruciorul. Pentru că vremea este una specifică primăverii, și-a luat copilul și a început să-l plimbe pe terasa de deasupra parterului unui bloc, în timp ce trecătorii priveau uimiți.

Așa se face că imaginile cu tăticul din Pitești au devenit virale după ce un trecător s-a oprit și a început să-l filmeze pe acesta, căci nu în fiecare zi îți este dat să vezi așa ceva.

Până marți, 7 aprilie 2020, România a înregistrat 182 de decese din cauza coronavirusului. Față de ziua de luni, la noi în țară au mai murit șase oameni. Ultima informare privind acest aspect a fost dată în urmă cu aproximativ 12 ore.