FOTO. Imagini emoționante în Istanbul, în plină pandemie de COVID-19. Ce se întâmplă cu pisicile și câinii străzii

Publicat: 14/04/2020 | 14:12

În plină pandemie de coronavirus nu doar oamenii suferă, ci și animalele străzii, care au rămas acum în voia sorții. Nemaiavând cine să le ofere de mâncare, foarte multe pisici dar și câini din Istanbul rătăcesc zile întregi pe străzi, căutând un colț de pâine. 

Pandemia mondială de coronavirus a adus suferință în rândul oamenilor, dar și în rândul necuvântătoarelor. Cu toate acestea, autoritățile din Istanbul au luat măsuri și s-au ocupat îndeaproape de câinii și pisicile străzii, dar și de păsările înfometate cărora acum nu mai are cine să le ofere de mâncare.

Echipate corespunzător pentru pandemie, autoritățile din Istanbul au ieșit pe străzi și au împărțit mâncare animalelor străzii. Imaginile au devenit virale pe Facebook, acolo unde oamenii au transmis numeroase mesaje de felicitări pentru cei implicați în acest proiect emoționant.

DECESE. 346 de persoane decedate din cauza noului coronavirus în România!

Niculina Stoican, trup și suflet pentru animale, în plină pandemie

Niculina Stoican a făcut un gest impresionant în urmă cu doar câteva săptămâni, în plină pandemie de coronavirus.

Astfel, porumbeii din centrul muncipiului Târgu Jiu au fost hrăniţi azi, de artista Niculina Stoican. Îmbrăcată sport, cu ochelarii de soare la ochi, Niculina s-a filmat în timp ce hrănea zecile de porumbei de lângă ea.

„Târgu-Jiu, orașul meu frumos și “un pic pustiu”❗️ Porumbeii din centrul orașului au nevoie de NOI ❗️ Fiecare oraș are undeva….porumbei cărora acum nu are cine să le mai dea mâncare ❗️ #ajutămcumputem”, a postat artista pe pagina de socializare, alături de un clip video.