FOTO. Imagini de poveste de la nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion. Fostul tenismen se află la a 5-a căsătorie

Publicat: 07/06/2020 | 18:24

Deși au depus actele de divorț și au fost la un pas să se despartă definitiv, se pare că Ilie Năstase și Ioana Simion se iubesc mai mult ca niciodată! Fostul mare tenismen și aleasa inimii lui au ajuns azi în fața altarului și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. 

Chiar dacă ceremonia a fost una restrânsă, din cauza măsurilor impuse de autorități în această perioadă, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au bucurat de un eveniment extrem de frumos, iar emoțiile au fost și ele la cote maxime. Extrem de fericiți, cei doi s-au fotografiat împreună, iar Ioana Simion, sau, pardon…Ioana Năstase a publicat primele fotografii de la fericitul eveniment, pe contul ei de Facebook.

NU RATA – ILIE NĂSTASE ȘI IOANA SIMION SE CĂSĂTORESC! AU DEPUS ACTELE DE DIVORȚ, DAR BRUNETA A ÎMBRĂCAT AZI ROCHIA DE MIREASĂ

Ilie Năstase și Ioana i-au avut alături pe cei dragi în această zi importantă din viața lor, iar la capitolul imagine, au excelat amândoi.

Ioana Năstase, o prințesă în ziua nunții

Pentru ziua cea mare, soția lui Ilie Năstase a ales o rochie tip sirenă, mulată și foarte sexy, cu un decolteu generos și cu o trenă impresionantă. Voalul a fost unul lung și drept, machiajul impecabil, iar părul l-a avut prins în coc.

Nici fostul tenismen nu s-a lăsat mai prejos. Ilie Năstase a îmbrăcat un costum foarte elegant, cu un sacou cu epoleți, de culoare bleumarin, cu cravată asortată și, bineînțeles, o pereche de ochelari de soare de fițe.

CITEȘTE ȘI – IOANA ȘI ILIE NĂSTASE NU MAI DIVORȚEAZĂ?! GESTUL UIMITOR FĂCUT DE CEI DOI, DEȘI AU FOST DEPUSE ACTELE SEPARĂRII OFICIALE

Locația în care și-au unit destinele a fost una de vis, desprinsă din povești. Cei doi s-au cununat religios într-o biserică din localitatea constănțeană Techirghiol, iar la eveniment nu au fost prezente prea multe persoane, după cum se poate vedea în fotografiile postate de Ioana, pe social media. Ilie Năstase se află la a 5-a căsătorie.