FOTO | Fanele Alinei Eremia, impresionate de fizicul iubitului artistei! Cum arată tânărul

Publicat: 31/07/2020 | 22:35

Alina Eremia își ține relația departe de ochii publicului, așa că mare le-a fost mirarea fanilor săi atunci când artista a postat, recent, o fotografie în care apare alături de iubitul ei.

Mai mult decât atât, cei doi purtau costum de baie și își etalau formele lucrate prin sport. 

Abia în luna ianuarie a acestui an, solista a ales să îl prezinte oficial pe iubitul său publicului. Totuși, Alina a vorbit despre relația sa într-un interviu acordat anul acesta. 

„Sunt foarte norocoasă că l-am întâlnit”

„Îmi place mult să stau împreună cu ai mei, cu familia mea, de care sunt în continuare foarte apro­piată. Asta mă încarcă, îmi dă linişte sufle­tească, plus că acasă întotdeauna sunt răsfăţată şi cui nu-i place să fie răsfăţat?! De peste patru ani am şi o relaţie foarte frumoasă cu un bărbat care nu e implicat în domeniul artistic, dar care mă înţelege deplin şi mă susţine în tot ceea ce fac.

Sunt foarte norocoasă că l-am întâlnit! Aveam nevoie de cineva care să aducă stabilitate în viaţa mea şi el exact asta a făcut şi face. Altfel, în timpul “meu”, citesc mult. Sunt avidă de in­for­maţii, în general… Sunt şi o “devoratoare” de filme şi de seriale. Le prefer pe cele care mă provoacă la nivel inte­lectual, psihologic… Până la urmă, cred că am o viaţă normală pentru o fată de 26 de ani”, a declarat Alina Eremia pentru revista Formula AS.