FOTO | Exclusiv. Ce tatuaj și-a făcut recent Simona Sensual. Cum arată acum bruneta

Publicat: 24/06/2020 | 16:02

Simona Sensual și-a făcut recent un tatuaj. Iată ce model a ales și cum arată acum bruneta. 

Simona Sensual își vede mai departe de viață, după ce a decis să iasă din showbiz. Recent, bruneta a mers la un salon de tatuaje pentru „un mic tuning”. 

După cum v-am dezvăluit anul trecut, vedeta s-a căsătorit, însă nu a dorit să spună prea multe detalii despre nuntă sau despre soțul ei. 

Ceremonia a fost una restrânsă, departe de ochii curioșilor, iar Sensual a decis să nu poarte verigheta tocmai pentru a nu dezvălui că s-a căsătorit. 

Simona vrea să devină mamă

De asemenea, vedeta își dorește să devină mamă încă din toamna lui 2019. Simona a apelat la serviciile unei renumite clinici de fertilizare din România, însă până acum tratamentul se pare că nu a avut rezultatul dorit.

„Este foarte dezamăgită pentru că tratamentul nu a prins. Simona își dorește cu mare ardoare un copil. E foarte dezamăgită. A umblat pe la foarte mulți medici, iar acest lucru se pare că a condus-o către depresie”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul vedetei.

Se pare, totuși, că bruneta nu s-a descurajat și se bucură în continuare de viață. Vedeta a ales să își petrecă vacanța de iarnă în una dintre cele mai exclusiviste destinații din lume. Sensual a mers tocmai în însoritele Maldive, acolo unde s-a bucurat pe deplin de vremea frumoasă.