Foto emoționant. Cățelul scos din flăcări tremură în mâinile pompierului

Publicat: 13/12/2019 | 12:51

A fost incendiu devastator joi seara într-o localitate din Arad. O casă în care locuiau 12 persoane a luat foc, iar pompierii au intervenit prompt. Au salvat și cățeii neajutorați, blocați în imobil.

A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD și o autospecială SAJ. Doi ofițeri și 12 subofițeri s-au aflat la fața locului, pentru stingerea incendiului.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la întreaga casă, favorizat de o butelie deschisă și de rumegușul pentru încălzire. Exista pericolul de propagare a focului la alte două locuințe, învecinate.

În casă locuiau 12 persoane, toate s-au autoevacuat, dar trei femei și un copil de un an erau în curtea din spate și au fost scoși de pompieri.

Un episod emoționant a avut loc atunci când un copil i-a spus pompierului Claudiu Bozsitz de niște câini din curte. Câinii lui! ”Nenea, nenea, cățelușii mei au rămas în casă!”

Pompierul a intrat și a salvat bietele animale. Imagine ape care CANCAN.RO v-o prezintă este emoționantă: pompierul care tocmai a scos din flăcări cățelușul alb, speriat.