FOTO. Elena, fosta noră a Vioricăi Dăncilă, radiază după divorț și își trăiește viața la maximum. În schimb, Victor, fiul ex-premierului, pare slăbit și…

Publicat: 22/12/2019 | 10:24

Elena, fosta noră a Vioricăi Dăncilă, își trăiește viața la maximum după ce a divorțat de Victor, fiul fostului premier. Aceasta se distrează la greu, mărturie în acest sens fiind fotografiile pe care le postează pe contul personal de socializare.

Spre exemplu, într-o poză, Elena s-a fotografiat în timp ce se relaxa pe un balansoar, într-un restaurant, unde a luat parte la un chef.

Superbă!, “Frumuşica mea!”, ”Iubita mea!”, “Frumoasa din pădurea adormită!”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit fosta noră a Vioricăi Dăncilă.

(CITEȘTE ȘI: VIORICA DĂNCILĂ S-A MUTAT ÎN FOSTA CASĂ A ”FIULUI SECRET” AL LUI ION ILIESCU, ÎNTRE BĂSESCU ȘI IOHANNIS!)

De asemenea, Elena a mai urcat două poze de la petreceri diferite, unde a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze cât s-a aflat în compania prietenelor.

De partea cealaltă, Victor Dăncilă nu pare deloc în formă după divorțul de Elena. Recent, fiul fostului premier a urcat o fotografie în care pare slăbit. În plus, are bărbă și cearcăne. Cei doi s-au despărțit în această vară, după trei ani de căsnicie.

(VEZI ȘI: EA ESTE NORA VIORICĂI DĂNCILĂ!)

Victor Dăncilă a fost adoptat

Victor Dăncilă a fost adoptat de către părinții săi, la o vârstă fragedă. Viorica Dăncilă a ținut să dezvăluie că soțul ei a avut un puseu mare de tensiune atunci când a apărut știrea cu adopția lui Victor.

Știau mulți dintre prietenii mei, de la Videle, de unde am stat. M-au sunat mulți care au dorit să intervină, să spună adevărul. De aceea am și rugat colegii de partid să nu vorbească. Îmi voi apăra copilul, pentru că orice mamă din această lume își apără puiuțul. Îmi voi apăra copilul chiar de ar trebui să lupt cu încă 10 publicații. V-am spus: nu cred că am făcut ceva greșit. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, fără nicio ezitare aș face la fel.

El a văzut articolul și seara l-am rugat să vină la mine. Victor încerca să mă încurajeze mai mult el pe mine. L-am văzut că era supărat, dar el mă sprijinea pe mine.

A fost o lovitură pentru soțul meu. Poate ceea ce voi spune acum îi va mulțumi pe unii. În momentul în care a văzut articolul a avut un puseu foarte mare de tensiune. Soțul meu își iubește foarte mult băiatul, până la 5 ani l-a purtat pe umeri. El îl respectă mai mult decât mine. Uneori eu am fost mai exigentă, cu lecțiile, cu școala. Cred că fiecare părinte, dacă ar face o excepție că sunt prim-ministru, și s-ar pune în locul meu ar avea instinctul să-și protejeze copilul. Am avut senzația că totul se întâmplă din cauza mea și poate dacă nu eram premier nu se întâmplau toate aceste lucruri”, a declarat Viorica Dăncilă.