FOTO| Cum arată sora lui Carmen de la Sălciua? Daniela este sexy și vrea să se lanseze în muzică

Publicat: 08/03/2020 | 18:11

Carmen de la Sălciua este una dintre cântărețele foarte apreciate din România. Fiecare piesă pe care o scoate ajunge în trending și reușește să  rămână în inimile fanilor, care o adoră.

Carmen de la Sălciua a reușit să devină cunoscută datorită talentului pe care îl are și prizei la public. Pare că indiferent ce face fanii sunt mereu alături de ea și o susțin. Însă, se pare că faimoasa Carmen nu este singura talentată din familie. Sora ei, Daniela se gândește să debuteaze și ea în muzică și să îi clace pe urme vedetei. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ CARMEN DE LA SĂLCIUA, DUPĂ CE A SLĂBIT. S-A FOTOGRAFIAT ÎN COLANȚI ȘI…)

Anunțul a fost făcut acum ceva timp de Carmen, care a declarat că o va susține și că este sigur că vocea ei îi va impresiona pe oameni. „Multă lume știe că eu mai am o surioară, dar nu toată lumea știe că și ea cântă! Ce-i drept de plăcere! Eu încerc să o conving să profeseze însă fără rezultat! Poate reușiți voi!”, a scris în urmă cu câteva luni Carmen de la Sălciua pe Facebook.

Daniela Racolța se va bucura de tot sprijinul surorii sale celebre. În vârstă de 26 de ani, sora lui Carmen de la Sălciua a terminat liceul de muzică din Alba Iulia, iar acum își dorește să-și îndeplinească visul din copilărie, respectiv acela de a deveni o cântăreață de succes. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA A RUPT TĂCEREA DESPRE DESPĂRȚIREA DE CULIȚĂ STERP. CE VESTE TRISTĂ A FĂCUT PUBLICĂ)

Daniela este la fel de frumosă și plăcuta ca și Carmen, iar pâna să se apuce de muzică, tânăra postează pe rețelele de socializare fotografii în care își pune în evidență atuurile. Aproape de fiecare dată aceasta pozează sexy, iar fotografiile ei rușesc să adune o mulțime de aprecieri.

Dacă sora lui Carmen de la Sălciua cântă la fel de bine cum pozează, atunci succesul ei este garantat.