FOTO| Cum arată fiul cel mic al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit 18 ani

Publicat: 27/02/2020 | 18:35

Michael Jackson a fost unul dintre cei mai apreciați cântăreți, iar muzica lui va rămâne în istorie. Regele Pop a decedat acum zece ani, în data de 25 iunie 2009. Moarte a survenit în urma unui stop cardiac, la vârsta de 50 de ani. El a lăsat în urmă trei copii, de care familia lui s-a ocupat după ce s-a stins din viață.

Cei trei frați au crescut și sunt gata să își găsească și să meargă fiecare pe drumul lui . Recent, cel mai mic dintre ei a împlinit vărsta de 18 ani. Blanket şi-a sărbătorit ziua de naştere împreună cu fraţii săi, Paris Jackson şi Prince Jackson.

De la eveniment, fiica lui Michael Jackson a postat pe Instagram o poză în care apare alături de cei cu care şi-a petrecut copilăria. Ea l-a felcitat pe fratele ei și a recunoscut că este mândră de el.

„Fratele meu mai mic este adult de astăzi. Şi când te gândeşti că îi schimbam scutecele. Sunt mândră de de tânărul chipeş, inteligent şi amuzant care a devenit”, a scris Paris în completarea fotografiei.

Detalii de la autopsia lui Michael Jackson

Recent, au ieșit la iveală noi detalii despre felul în care a murit starul. Ziarul bitanic, The Sun a dezvăluit informații despre starea corpului acestuia. În urma autopsiei s-a aflat că trupul acestuia era distrus de toate operațiile estetice pe care le-a efectuat de-a lungul timpului.

Starea cântărețului, înainte să se stingă din viață era deplorabilă. Mare parte a trăsăturilor feței îi erau tatuate și era chel, purta mereu o perucă. Artistul își picta partea din față a scalpului pentru a nu se vedea peruca. Tot la autopsie s-a mai descoperit că genunchii îi erau plini de vânătăi, iar spatele prezenta numeroase tăieturi, scrie The Sun.