FOTO| Cum arată fiica Andreei Berecleanu! „Şi dacă nu ar fi a mea, tot frumoasă o văd”

Publicat: 10/02/2020 | 23:07

Andreea Berecleanu are o fată de care este mândră. Fiica ei este foarte frumoasă şi seamănă mult cu mama. Mulţi o aseamănă pe tânără cu un fotomodel.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai bune prezentatoare TV. Vedeta se află la pupitrul ştirilor, de la Antena 1, de ceva timp şi mereu a dat dovadă de profesionalism. În ceea ce priveşte viaţa personală, Andreea este cât se poate de fericită lângă soțul ei. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BERECLEANU, RĂSFĂȚ ZILNIC PENTRU SOȚUL EI. CUM ARE GRIJĂ VEDETA DE PARTENERUL DE VIAȚĂ)

În calitate de mama, prezentatoare se declară extrem de mulţumită. Eva este aşa cum şi-a dorit, o tânără frumoasă, cuminte și inteligent. Andreea are o relație apropiată cu adolescenta și o susține în toate lucrurile pe care aceasta le face. (VEZI ȘI: ANDREEA BERECLEANU A POZAT GOALĂ ÎN CADĂ. IMAGINEA CU PREZENTATOAREA OBSERVATORULUI, PUSĂ SUB LUPĂ DE CÂRCOTAȘI)

Recent, Andreea Berecleanu a posta pe contul personal de Instagram câteva fotografii cu fiica ei, pe care le-a însoțit de un mesaj mișcător. „Când mă uit la o poză a Evei, fiica mea, cum e aceasta sau altele, sau când o văd în realitate, atunci realizez ce înseamnă frumusețea. Un părinte, oricât de obiectiv ar fi, își vede copilul frumos. Eu și subiectivă, și obiectivă, și critică, și dacă nu ar fi a mea, o văd frumoasă. Și este! Dar nu o luați ca pe o laudă, e o constatare. Cu toate acestea, îi spun adesea că frumusețea e trecătoare și nu e suficientă. Eva, tu știi cât de frumoasă ești?”, a scris prezentatoarea tv, pe contul de Instagram.

Eva studiază în străinătate

Andreea Berecleanu a decis să o trimită pe Eva să studieze în străinătate. A considerat că sistemul de învățământ de acolo este mai bun față de cel românesc. Fiica prezentatoarei vorbește engleza foarte bine, aș că ultimii doi ani de liceu îi va face în Marea Britanie.

„Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză.”, a declarat vedeta,  cu ceva timp în urmă.