FOTO / Cum a apărut Loredana Groza la plajă. Turiștii au crezut că nu văd bine

Publicat: 02/08/2020 | 20:27

Loredana Groza este una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbizul românesc și chiar dacă a ajuns deja la 50 de ani, arată cum nu se poate mai bine. Artista este într-o formă de zile mari și nu se sfiește să-și arate trupul pe litoral, spre deliciul bărbaților.

Loredana Groza a făcut deliciul turiștilor după ce s-a afișat la plajă cum nu se putea mai sexy. Artista a refuzat să mai îmbrace costum de baie și a purtat un set de lenjerie intimă negru, extrem de sexy, din dantelă și foarte transparent, care îi lăsa la vedere părțile intime.

Ochelarii de soare nu au lipsit, iar pentru a se proteja de razele soarelui, Loredana Groza a purtat un cardigan ușor, vaporos de vară, dar și o eșarfă pe cap, stil turban.

Internauții au fost în extaz atunci când au văzut-o pe Loredana Groza într-o asemenea ipostază, mai ales că vedeta s-a afișat foarte, foarte sexy și dezinhibată, astfel că a primit numeroase complimente pentru curajul său, dar și pentru modul în care arată.

„Ce tânără arăți! Nu te-ai schimbat deloc! / Loredana, ești o femeie foarte sexy, bravo ție! / La 50 de ani, ca la 20! La tine timpul nu are nicio relevanță / Ce doamnă superbă / Arăți demențial, le dai tuturor peste nas” i-au scris internauții, în comentarii.

Are sau nu operații Loredana Groza?

De-a lungul timpului, Loredana Groza a fost pusă la zid de fani și acuzată că a apelat prea mult la bisturiul medicului estetician. Fără să mai stea pe gânduri, artista a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor.

Deși are un aspect impecabil, fanii au pus-o la zid de foarte multe ori și au acuzat-o că a abuzat de bisturiul esteticianului. Sătulă până peste cap de aceste lucruri, Loredana Groza a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că nu operațiile ne fac mai frumoși, dar cu toate acestea, nimeni nu se naște perfect. Artista a oferit un răspuns destul de evaziv și nu a spus, cu subiect și predicat, că nu s-a operat.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv.