FOTO. Costin Mărculescu era de-a dreptul falit! Ce datorie uriașă avea actorul, la întreținere

Publicat: 11/06/2020 | 14:09

Apar tot mai multe informații șocante legate de Costin Mărculescu. Actorul se confrunta cu mari probleme financiare, lucru ce îl adusese în pragul depresiei și în punctul în care nu mai știa să iasă la suprafață. CANCAN.RO a aflat ce datorie uriașă avea la întreținere regretatul personaj din Liceenii. 

Costin Mărculescu era falit și se confrunta cu mari probleme financiare, lucru confirmat, la IML, chiar de către cumnatul acestuia. Astfel, actorul ajunsese să aibă o datorie uriașă la întreținere de nici mai mult, nici mai puțin de 12.751,37 lei.

Costin Mărculescu, datorie uriașă la întreținere

NU RATA – COSTIN MĂRCULESCU A FOST DEPUS LA CAPELĂ. UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT

Spectacolele de teatru se cam terminaseră, iar Costin Mărculescu absenta, de o bună perioadă de timp, și de pe micul ecran, ceea ce a dus la mari probleme financiare. Mai mult, de când dăduse chix cu afacerea agenției de modelling, Costin Mărculescu intrase în depresie și cu greu mai putea să ducă toate cheltuielile de zi cu zi.

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani

În numai câteva zile, Costin Mărculescu urma să împlinească vârsta de 51 de ani. Acesta a fost găsit fără viață în apartamentul său din Capitală, în noaptea de miercuri spre joi. Din primele informații, se pare că moartea actorului a survenit în urmă cu 4-5 zile, iar în momentul în care a fost găsit în cadă, trupul său se afla deja, de mai multe zile, în putrefacție.

Costin Mărculescu nu mai fusese văzut de către vecinii săi afară, cu Max, patrupedul pe care îl iubea extrem de mult, așa că au început cu toții să-și pună semne de întrebare cu privire la acesta.

CITEȘTE ȘI – DEZVĂLUIRILE HALUCINANTE FĂCUTE DE ELLA NAE, FOSTA SOȚIE A LUI COSTIN MĂRCULESCU. L-A NUMIT GAY ȘI A SPUS CĂ ARE UN VIBRATOR ACASĂ

Mai mult, Costin Mărculescu nu mai răspundea la telefon și nu mai era activ nici pe rețelele de socializare, iar din apartamentul său venea un miros urât. În urma acestor motive, vecinii săi au fost cei care au alertat oamenii legii. După ce pompierii au reușit să spargă ușa locuinței lui Costin Mărculescu și să pătrundă înăuntru, l-au găsit pe acesta fără suflare și fără urme de violență pe corp.