FOTO. Cei mai proști hoți sunt din Iași. Cum au jefuit doi tineri un supermarket din oraș, în plină criză COVID-19

Publicat: 14/04/2020 | 08:17

Hoții “lucrează” inclusiv în această perioadă, când România este în stare de urgență din cauza pandemiei de COVID-19. Rămași fără strictul necesar, doi tineri din Iași au stabilit că este cazul să se aprovizioneze. Astfel că au intrat în supermarket din oraș, așa cum era normal. Nu aveau, însă, deloc în plan să achite produsele.

Unul dintre tineri a umplut o plasa cu tot ce i-a poftit inima, iar celălalt doar buzunarele. Cel din urmă a ieșit nestingherit pe ușă, în timp ce colegul său a avut ceva de tras cu vânzătoarea, care a încercat, fără succes, să-l imobilizeze.

Cei doi hoți au dispărut rapid, însă este o chestiune de ore până vor fi capturați de poliție. Pentru că au intrat în magazin fără să aibă fețele acoperite, iar camerele de supraveghere i-au filmat în plină acțiune. În plus, au ajuns să fie și ironizați pe rețelele sociale pentru isprava lor.

Așa arată doi ‘bombardieri’ simpatici care nu au grija de sănătatea lor. Data viitoare când mai ieșiți la furat luati-vă măcar mască, măi, băieți… (P.S. Dacă îi cunoaște, cineva dați-mi vă rog un mesaj sau scrieți în comentarii – zona Tătărași – Metaluegie)”, este mesajul postat de un utilizator de Facebook pe un grup destinate locuitorilor din Iași.