FOTO. Carmen de la Sălciua nu a mai rezistat în carantină! Ce mesaj a avut pentru fani, în plină pandemie de coronavirus, după ce a ieșit din casă

Publicat: 18/03/2020 | 18:48

România se află în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Oamenii au fost sfătuiți să stea mai mult în case și să iasă afară doar dacă este absolut necesar. Carmen de la Sălciua a respectat îndemnul autorităților și a decis să-și anuleze toate reprezentațiile. Mai mult, artista stat și câteva zile în carantină, dar nu a mai rezistat! Miercuri a simțit nevoie să iasă în aer liber, chiar dacă și pentru câteva minute.

VEZI AICI: CARMEN DE LA SĂLCIUA VORBEȘTE DESPRE DIVORȚUL DE CULIȚĂ STERP: „PRIMUL IMPULS E SĂ ȘTERGI TOTUL…SĂ UIȚI TOTUL”

Astfel, Carmen de la Sălciua a ieșit afară și s-a lăsat fotografiată rezemată de un autoturism, în timp ce își punea ochelarii de soare la ochi ochi. “O gură de aer… Vitamina D ”, a scris artista pe contul de Instagram. Din păcate, ieșirea s-a terminat repede pentru cântăreața de muzică de petrecere. Înapoi la Netflix ?, a mai scris bruneta pe rețeaua de socializare.

Motivul pentru care este supranumită ”Regina youtube-ului” din România

Carmen de la Sălciua este, de departe, revelația muzicii de petrecere. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în vara lui 2018, intitulată “De ce trăim o iubire interzisă?”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul doi în topul celor mai populare clipuri din România și a adunat un milion de vizualizări pe YouTube, în doar trei zile de la lansare.

NU RATA: DE LA „DIVA PUFOASĂ” A AJUNS DE NERECUNOSCUT! TRANSFORMAREA INCREDIBILĂ A LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA, DIN ULTIMII ANI

Ca, de altfel, mai toate piesele pe care le-a interpretat fosta parteneră a lui Culiță Sterp. Pentru că nu degeaba Carmen de la Sălciua este supranumită ”Regina youtube-ului” din România.