FOTO | Bianca Drăgușanu, aroganță în plină zi! Poliția a trecut pe lângă ea

Publicat: 25/06/2020 | 13:02

Bianca Drăgușanu demonstrează încă o dată că nu se consideră un om obișnuit și că nu respectă regulile. Mai mult decât atât, poliția a trecut pe lângă ea, fără a o sancționa în vreun fel. 

Blondina a decis, astăzi, să meargă până la un salon de bronzare din zona Tei, așa că s-a urcat în mașină și dusă a fost. 

Odată ajunsă pe Bulevardul Teiul Doamnei, Bianca nu s-a mai obosit să caute un loc de parcare, ci a preferat să lase mașina pe avarii, blocând prima bandă, în stilul caracteristic multor șoferi din București, din păcate.

Poliția nu i-a dat amendă Biancăi

Vedeta și-a văzut, apoi, de treabă și a mers în salonul de bronzare al cărei imagine este. Chiar deasupra intrării, tronează un poster cu fosta asistentă TV în costum de baie, bronzată, desigur, „la solar”. 

Dincolo de asta, în timp ce Drăgușanu se afla încă în salon, poliția a trecut pe lângă mașina sa, însă și-a continuat drumul.

Deși aveau toate motivele să o amendeze pe Bianca, oamenii legii ori chiar nu erau atenți și nu au observat „ilegalitatea” comisă, ori au preferat să nu îi deranjeze „bronzul de frumusețe” blondinei. 

Și-a făcut o altă intervenție estetică

Recent, Bianca a dezvăluit că a dorit o schimbare, așa că a ales să își facă implant de sprâncene. 

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: ‘pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever’ și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a spus Drăgușanu.

De altfel, fosta asistentă TV nu s-a ferit să recunoască în repetate rânduri că a recurs la numeroase intervenții estetice și nu are de gând să se oprească.