FOTO | Au trasat marcajul rutier peste o pisică moartă! Unde s-a întâmplat incidentul neobișnuit

Publicat: 01/08/2020 | 15:03

Mai multe imagini șocante au ajuns pe internet, după ce muncitorii dintr-o comună au trasat marcajul rutier peste o pisică moartă.

Zeloși nevoie-mare, cei care au trasat marcajul rutier se pare că au dorit să lase în urmă o mostră artistică. Șoseaua care duce în satul doljean Belcinu a fost personalizată, zilele trecute, într-un mod cel puțin bizar.

Muncitorii desemnați de primărie să traseze marcajele rutiere au trecut cu vopseaua peste cadavrul unei pisici, aflat pe mijlocul drumului. Șoferii și localnicii au fost deranjați de ce au văzut pe drum, scrie Digi 24.

Muncitorul ar fi vinovat

„Nu e normal. N-a procedat deloc corect…trebuia să o dea la o parte”, spune o localnică.

„Trebuia să oprească, să o dea la o parte, dacă era moartă, dacă era vie, o ocolea, nu era normal să treacă peste ea”, a declarat o altă femeie.

Muncitorii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova susțin că nu era treaba lor să ia felina moartă din drum.

„Acum trebuie remediată problema. Trebuie remediata treaba, s-a luat pisica de acolo, trebuie să vină să refacă marcaje. Mai mult de atât ce vă pot spune?”, a spus Cătălina Marin, primarul din comuna Calopăr.

Autoritățile au deschis o anchetă și directorul DRPD Craiova spune că muncitorul a greșit: „Era datoria lui să vadă că pisica e acolo sau să vadă dacă e curățenie. Normal că trebuie remediat marcajul”.

 

Foto: pixabay.com