FOTO. Apel emoționant făcut de medicii și polițiștii din România, în plină epidemie de coronavirus: „Stai acasă pentru noi”

Publicat: 14/03/2020 | 22:58

Numărul de oameni din România infectați cu coronavirus a ajuns la 116 și continuă să crească de la o oră la alta. Medicii din spitale, dar și polițiștii și pompierii au lansat un apel emoționant pentru toți românii, în care le sugerează să stea acasă!

Prevenția este salvarea tuturor în aceste momente, în plină epidemie de coronavirus. Tocmai de aceea, pentru a se evita răspândirea virusului Covid-19, polițiștii, medicii din spital dar și pompierii au lansat un apel emoționant pentru toți românii.

Pe Facebook s-au viralizat mai multe fotografii cu cei care luptă zi de zi pentru stabilirea liniștii și a ordinii, dar și cu cei care luptă să salveze vieți și să redea sănătatea oamenilor.

Astfel, echipați cu măști de protecție, medicii, polițiștii și pompierii au transmis următorul mesaj: „Noi suntem la muncă pentru voi, voi stați acasă pentru noi / Eu stau la spital pentru voi, tu stai acasă pentru noi”.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus crește de la o oră la alta,  în țara noastră, ultimul bilanț oficial prezentând o realitate îngrijorătoare. 121 de persoane au fost infectate până în momentul de față cu COVID-19.

Ultimii pacienți testați pozitiv sunt din Vaslui, Constanța, Cluj-Napoca, Satu Mare și București.