FOTO. Anamaria Prodan, fără sutien în plină pandemie de COVID-19. “O zi perfectă!” Ce i-au putut admira fanii

Publicat: 07/04/2020 | 09:34

Imediat după ce a început pandemia de COVID-19, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au “refugiat” la Dubai, în vila luxoasă pe care o dețin, alături de copiii lor. De unde, aproape în fiecare zi, sexy-impresara urcă imagini sexy cu ea. Ultima poza pe care a postat-o i-a scos în evidență cele mai ferite tatuaje.  

VEZI AICI: ANAMARIA PRODAN, DESPRE LOCUL DIN CASĂ ÎN CARE NU INTRĂ NICIODATĂ: “MI SE FACE RĂU, FAC MOARTE DE OM!”

Anamaria Prodan a renunțat la sutien și s-a lăsat fotografiată pe marginea piscinei. A fost ocazia perfectă pentru fani să-i admire colecția de tatuaje, de care soția lui Laurențiu Reghecampf este foarte mândră. Pe spate, sexy-impresara are desenat un portret cu familia ei, pe care l-a făcut din dragoste pentru cei care o susțin necondiționat.

Dimineață. O zi perfectă”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei în care apare topless, dar întoarsă cu spatele.

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

NU RATA: ANAMARIA PRODAN… BLONDĂ, CU BRETON ȘI TUNSĂ SCURT! N-O MAI RECUNOȘTI PE STRADĂ

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.