Fotbalistul lui Hagi ne-a povestit cum a trăit venirea pe lume a primului său copil. “Am stat cu sufletul la gură două ore”

Publicat: 28/06/2020 | 23:47

Gabi Iancu e tătic de ieri! Vestea i-a fost dată într-un autocar al „Viitorului”, într-un mediu deloc ”rarefiat”, în care Gică Hagi era supărat de rezultat. Căpitanul echipei din Ovidiu l-a înțeles pe cel care este Regele fotbalului din România, dar viața lui trece mai presus de orice: a aflat că e tată! Pentru prima oară! Știa că se întâmplă, dar alta e să te sune cineva și să-ți spună că a venit momentul! CANCAN.RO are, în exclusivitate, declarațiile emoționante ale căpitanului.

(CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. GABI IANCU A DEVENIT TĂTIC! DECLARAȚII EMOȚIONANTE DE LÂNGĂ SOȚIA LUI: ”AȘTEPT SĂ…”)

Era în autocar. Se îndrepta spre Constanța, când… telefonul i-a sunat. ”Naște!!” Ăsta a fost primul cuvânt pe care Gabi l-a auzit. Apoi, Cerul a căzut pe el! Urma să fie tătic peste câteva ore! Nu pe teren, în viață. Și-a anunțat colegii, repede, dar el a stat  zgribulit în ploaie. Drumul era lung, nerăbdarea, mare. Avea să ajungă în Constanța. Țintă s-a dus acolo unde Ioana aducea pe lume rodul iubirii lor. I s-au înmuiat genunchii înainte de a fi anunțat: ”Mai așteptați până când e mutată”. De  Ioana era vorba. A așteptat două ore. Așa e. Astea-s restricțiile, din cauza noului coronavirus. ”O mutau din încăperea în care născuse în alta și a trebuit să aștept”, spune Gabi.

Cu sufletul la gură a stat. A intrat. O mască pe față i-a tăiat răsuflarea. Dar important pentu el era că a urcat scările.  A ajuns la ea. Ioana. Soția care-i dăduse, prin intermediar, marea veste.  ”Sunt aici. Emoționat! Sunt lângă el, acum! Aștept cu nerăbdare să-l iau în brațe. Să-l iau acasă, apoi, să văd cum este, sunt emoționat, nu m-am întâlnit niciodată cu acest sentiment. Este unul frumos”, spunea Gabi atunci când își văzuse băiețelul.

Gabi Iancu, fotbalistul Viitorului, a devenit tătic

Gabi Iancu, fotbalistul lui Hagi, a stat cu sufletul la gură

Avea să dezvăluie, pentru CANCAN.RO, că ”a stat cu sufletul la gură două ore”, timp în care a privit, fix, către ușa spitalului care nu se mai deschidea pentru el. ”Astea sunt regulile, cu coronavirusul ăsta, trebuie să le acceptăm, nu avem ce face”, a spus Gabi. Altfel, fotbalistul își va mângâia micuțul marți, atunci când tânăra mămică, Ioana, și băiețelul, vor fi externați. Gabi Iancu se întorcea de la Sfântu Gheorghe, alături de jucătorii Viitorului, unde remizaseră, 3-3, cu echipa locală, Sepsi. A fost, la un moment dat, 3-1 pentru Viitorul, dar gazdele au egalat. Acesta a fost motivul pentru care Gică Hagi, și manager, și antrenor al echipei de la Ovidiu nu s-a simțit chiar în apele lui.

Gabi Iancu a ”explodat” de la Viitorul. S-a dus la FCSB, dar nu și-a găsit deloc liniștea acolo. Avea să facă un scurt tuneu pe ”afară”. A revenit la Viitorul, dar a ajuns apoi la Ovidiu la țanc: A înscris din penalty golul decisiv care a însemnat titlul acum trei ani! Acum, își dorește un transfer afară. Unul bun, pe măsura celui care este gogeterul Ligii 1, cu 14 reușite, mai mult, și cu șapte pase decisive.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.