Fotbalistul lui Gigi Becali și-a dat fosta soție în judecată! Motivul: 700 $

Publicat: 29/12/2019 | 23:33

A jucat pentru ”națională”, dar acum se plânge că nu ar mai avea bani. Romeo Surdu ar fi ajuns într-un impas financiar. Fotbalistul lui Gigi Becali și-a dat fosta soție în judecată. Refuză să mai plătească pensia alimentară stabilită la 700 de dolari, pentru fiul său, Darius. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile litigiului.

Romeo Surdu a fost un fotbalist important în Liga 1. În străinătate nu a făcut prea multă vâlvă, el fiind legitimat la Milsami Orhei și RWD Molenbeek. Nici pe plan sentimental lucrurile nu au mers chiar la perfecție. În vara lui 2015, Diana, femeia cu care are un copil, a introdus acțiunea de divorț, susținând că infidelitatea fostului internațional este motivul.

(VEZI AICI: CUNOSCUTA MANECHINĂ A OBȚINUT ORDIN DE RESTRICȚIE ÎMPOTRIVA IUBITULUI BĂNUIT DE ADULTER!)

Romeo Surdu, falit?!

Cei doi s-au separat ulterior. Dar, în 2017, Romeo Surdu a contestat în instanță decizia potrivit căreia, lunar, trebuie să plătească 700 de dolari pentru creșterea copilului, rămas în grija mamei. Din simplul motiv că nu ar mai avea bani. Rapid, magistrații l-au taxat pe fostul fotbalist al lui Gigi Becali și i-au respins solicitarea.

Asta și pentru că Diana a demontat scuzele ex-sportivului. Romeo Surdu nu a abandonat, însă, lupta. Pentru că, în urmă cu doar câteva zile, fix înainte de Crăciun, ex-“tricolorul” a chemat-o în judecată pe fosta soție! Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a semnalat faptul că, de o bună perioadă, i-au scăzut veniturile.

Motiv pentru care instanța ar trebui să reducă pensia alimentară pentru fiul său, stabilită la 700 de dolari pe lună. Potrivit surselor citate, ar fi șanse mari ca instanța să-i respingă iar doleanța lui Romeo Surdu și să nu țină absolut deloc cont de scuzele lui.

Romeo Surdu, alături de Diana, în perioada în care formau un cuplu

(CITEȘTE ȘI: SOȚUL-MILIONAR O ACUZĂ PE ”REGINA PRAHOVEI” CĂ ȘI-A ABANDONAT FIUL MINOR CA SĂ SE MUTE CU EX-UL OANEI ZĂVORANU!)

“Nu este adevărat că…”

Pârâta a arătat faptul că, la data la care a fost încheiată convenția, părțile au convenit că suma de 700 de USD este necesară pentru a acoperi nevoile de trai, educație etc. ale minorului S. Darius neluând în calcul procentul din veniturile pe care acesta le avea, care depășea cu mult suma stabilită ca  pensie de întreținere. În acest sens, susținerile din cererea de chemare în judecată nu corespund adevărului, la data încheierii convenției de divorț reclamantul fiind angajat la un club din Chișinău, cu un salariu de 7.000 USD/lună, și nu la ASA Târgu Mureș, după cum a indicat.

De asemenea, nu este adevărat nici faptul că acum nu mai are niciun loc de muncă și că un mai realizează niciun venit, această împrejurare fiind foarte ușor de combătut printr-o simplă căutare pe internet din care rezultă cu evidență faptul că reclamantul a semnat un contract cu echipa RWD Molenbeek din Belgia, la care activează în prezent”, este un document important din dosar.

(NU RATA: VESTE BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! FOSTA VEDETĂ DE LA PRO TV ESTE ÎNSĂRCINATĂ PENTRU A DOUA OARĂ)

S-a recăsătorit!

În dosar mai este semnalat faptul că Romeo Surdu s-a însurat imediat după ce a divorțat de Diana. “Reclamantul s-a recăsătorit, iar această împrejurare este una față de care minorul a manifestat repulsie și neacceptare accentuată, iar expunerea îndelungată la un mediu față de care Darius are o asemenea aversiune este nocivă dezvoltării echilibrate a minorului”,  susține un alt document din dosar.

În 2015, Diana a anunțat pe Facebook că va divorța de Romeo Surdu. Anunțul nu a fost unul obișnuit, iar focoasa brunetă a făcut public faptul că soțul ei ar fi înșelat-o, astfel că, dupa 12 ani de relație, a luat decizia separării.

(VEZI AICI: FIICA ANDREEI ESCA ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! ALEXIA ERAM ȘI MARIO FRESH AU FĂCUT PUBLICĂ FOTOGRAFIA)

“Cum ai putut să pierzi o asemenea femeie?”

Dupa ce Diana a postat mesajul, Romeo Surdu a avut parte de ironiile unor foști colegi. “Surdule, tu parcă ești chior. Cum ai putut să pierzi o asemenea femeie?”, i-au transmis apropiații atacantului care a jucat, în Liga 1, la FC Brașov, Steaua, CFR Cluj și Rapid.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)