Fotbalistul de națională al lui Rădoi a chefuit cu lăutarii + doi tovarăși în jurul unei frapiere cu rose!

Publicat: 01/01/2020 | 23:40

Ionuț Nedelcearu a încheiat anul 2019 ”cum se cuvine”. Nu pe teren, pentru că se terminase campionatul, ci printre lăutari, cu muzică ”aleasă” și vin rose! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are imaginile spectaculoase cu fotbalistul de națională al lui Rădoi în ”acțiune” și vi le prezintă, în exclusivitate.

Ionuț Nedelcearu pare că și-a regăsit ritmul după convocările la naționala mare pe care i le-a ”servit” Cosmin Contra, nimeni altul decât fostul lui antrenor la Dinamo. Acum, că nu mai e Contra selecționer, fotbalistul a rămas la ”mâna” lui Mirel Rădoi, noul tehnician care țintește o calificare la Euro pe ultima sută de metri. Fundașul central în vârstă de 23 de ani nu a ”spart” norii, cum de altfel nici colegii lui tricolori nu au făcut-o, dar pare un promițător jucător pe umerii căruia s-ar putea clădi o defensivă de fier. Timpul va decide. Deocamdată, timpul stă în loc, fotbalistic, pentru Ionuț. Altfel… (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE ÎL EXECUTĂ SILIT PE UN CUNOSCUT FOTBALIST ”DE NAȚIONALĂ”! ”ESTE DATOR CU APROAPE 1 MILIARD!”)

Ionuț Nedelcearu a petrecut, înainte de Revelion, cu rose și lăutari

Și-au luat și la pachet

Ionuț Nedelcearu s-a întors nemulțumit în țară înaintea sărbătorilor, din cauza parcursului echipei sale din Rusia, FC Ufa, care nu se bate pentru titlu, așa cum fostul dinamovist spera. Iar amarul cu ce să-l îneci? Cu doar câteva zile înainte de Revelion, Ionuț Nedelcearu și-a luat doi amici buni și s-a dus la un restaurant din Capitală, unde muzica lăutărească face legea. Ajunși acolo, cei trei tovarăși au dat comanda, de mâncare, dar și de băut. Rose-ul a ajuns imediat la masă, iar paharele s-au ridicat în aer. Lăutarii au simțit momentul și au forțat la maximum notele muzicale și coardele vocale, spre deliciul celor trei. Vinul a curs, la fel și timpul. S-a apropiat miezul nopții. (NU RATA: FOTBALISTUL DE NAȚIONALĂ ȘI-A GĂSIT ANGAJAMENT! A ”SEMNAT” CU UN CLUB CELEBRU: NUBA MAMAIA)

Situație în care băieții au considerat că e momentul retragerii de pe teren. Au făcut-o în liniște, nu înainte de o ultimă comandă, dar la pachet. Ionuț Nedelcearu a preluat o plasă măricică, a plătit, și a tras ușa crâșmei după el.

Ionuț Nedelcearu a petrecut, înainte de Revelion, cu rose și lăutari

Nedelcearu, prins în scandalul cu băutură de la naționala mică

Dacă de data aceasta a făcut-o în timpul liber, în urmă cu aproape trei ani, pe când evolua la naționala U21, Ionuț Nedelcearu a comis-o cu băutură în avionul care ducea echipa în cantonament în Spania. Nu singur, ci alături de trei colegi, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu (împrumutat de la Dinamo la Sepsi). Cei patru își cumpăraseră băutura de pe aeroport, de la duty free. Daniel Isăilă, selecționerul Under 21, a renunțat imediat la ei, trimițându-i acasă. (VEZI AICI: FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI ȘI-A DAT FOSTA SOȚIE ÎN JUDECATĂ! MOTIVUL: 700 $)

Mesajul lui Nedelcearu, Petre și Dudea pentru suporterii noștr…

Mesajul lui Nedelcearu, Petre și Dudea pentru suporterii noștri și ai naționalei.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Joi, 23 martie 2017

A doua zi, și Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, îi sancționa, pasându-i pe Nedelcearu, Patrick Petre și Dudea la echipa a doua. Jucătorii aveau să-și ceară scuze pentru comportamentul lor prin vocea lui Ionuț Nedelcearu. „Vreau să le transmit tuturor suporterilor naționalei și ai lui Dinamo că atât eu, cât și colegii mei regretăm incidentul petrecut zilele trecute și ne cerem scuze față de colegi, antrenori, familie și susținători. Am greșit și stim, dar promitem că nu se va mai repeta niciodată. Suntem conștienți de șansa pe care o avem, de faptul că suntem jucătorii lui Dinamo și nu se poate greși la un asemenea nivel, dar oricine poate greși la 20 de ani. Vom accepta orice sancțiune și vom face tot ce depinde de noi să revenim în lotul primei echipe și în vederile echipei naționale”, a vorbit Nedelcearu în fața camerei de luat vederi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)