Fotbalistul Alexandru Tudorie va deveni din nou tată! Soția lui și-a ținut sarcina ascunsă

Publicat: 17/01/2020 | 10:55

Bombă în lumea fotbalului! Alexandru Tudorie urmează să devină tată pentru a doua oară, iar soția lui, frumoasa Ioana, și-a ținut sarcina ascunsă până de Sărbători!

Este sezonul fotbaliștilor cu iubite și soții gravide! După ce Alex Băluță și Alex Ioniță au primit vestea că vor deveni tătici, iar soția lui Silviu Balaure a născut în urmă cu doar câteva zile, norocul nu l-a ocolit nici pe Alexandru Tudorie!

Mijlocașul de 23 de ani de la Arsenal Tula duce o viață de poveste și se pare că toate îi merg exact așa cum își dorește. Este tatăl unui băiețel, iar în numai câteva luni urmează să își strângă în brațe cel de-al doilea copil, căci soția lui, Ioana, este din nou însărcinată! Extrem de supersițioasă și grijulie, Ioana Tudorie și-a ținut sarcina ascunsă până de Sărbători, atunci când a publicat pe contul său de Instagram primele imagini cu burtica de gravidă.

Ioana Tudorie, o graviduță super sexy

De Sărbători, fotbalistul și-a luat soția și copilul și au plecat împreună într-o vacanță de vis, departe de frigul din România, tocmai în Punta Cana. Ioana s-a fotografiat în costum de baie și deși este însărcinată cu al doilea copil, soția lui Alexandru Tudorie arată demențial! Mai mult, blondina este o norocoasă, căci din câte se pare, nu a acumulat prea multe kilograme.