Fostul soț îi cere Biancăi mașina înapoi: ”O să primească înștiințare de la avocatul meu!”

Publicat: 15/03/2020 | 23:50

După ce a fost acuzat de Bianca Drăgușanu că este violent și vedeta chiar a obținut, cu ajutorul poliției, un ordin de restricție pe numele său, Alex Bodi a făcut declarații în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA! Afaceristul se apără și susține că, de fapt, nu ar fi lovit-o recent pe Bianca și, mai mult decât atât, în ultima perioadă ar fi tot încercat să o evite pentru că, spune el, nu vrea sub nicio formă să o mai vadă! (NU RATA: Alex Bodi a părăsit-o pe Bianca pentru o rusoaică?! Am intrat în posesia imaginilor care îl dau de gol)

Alex Bodi a făcut declarații în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România și susține că nimic din ceea ce spune Bianca, în acest moment, nu este adevărat, deși lucrurile întâmplate în trecut, între cei doi, îl cam contrazic.

După ce sursele noastre de încredere ne-au informat că cei doi ar fi avut un episod violent în urmă cu doar câteva seri, în Capitală, și că Alex Bodi ar fi ridicat palma la Bianca Drăgușanu, fostul soț al vedetei se apără și susține că a evitat chiar să mai aibă contact vizual cu blondina.

Mai mult, cu doar câteva ore înainte de a ajunge la secția de poliție, Alex Bodi a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA că a fost la sală și Bianca și-a făcut și ea apariția. Potrivit declarațiilor afaceristului, cei doi au schimbat câteva vorbe afară și acesta ne-a spus că are martori că nu s-a întâmplat nimic mai mult. Mai mult, nici vorbă de agresiune, mărturisește Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și au multe lucruri să își reproșeze unul altuia

„Uiți că umbli cu o mașină care nu e a ta, pentru care ai făcut contract fals?

Pe deasupra, se pare că între cei doi există un singur conflict, iar acesta este legat de faptul că Bianca Drăgușanu conduce mașina lui Alex Bodi, mașină pe care nu i-ar fi plătit-o integral și pentru care ar fi făcut un contract fals, în care chiar ea a semnat, în locul lui. Alex Bodi ne-a mai declarat, în exclusivitate, că i-a reproșat Biancăi Drăgușanu că nu este OK ceea ce face și că nu trebuia să scoată acest circ la lumină. (VEZI AICI: Alex Bodi a strâns-o de gât şi a lovit-o pe Bianca Drăguşanu într-o parcare)

„Eu am fost la sală, m-am trezit cu ea acolo. I-am zis de ce face circul ăsta, acum nu mai e mamă? Unde îi e demnitatea acum? Nu îi mai e că o râde o țară întreagă? I-am zis: nu încerca să fii altfel, uiți că umbli cu o mașină care nu e a ta, pentru care ai făcut contract fals? Mașina pe care o conduce e a mea, a semnat ea în locul meu. Mi-a dat doar o sumă de bani, acum i-am zis, ori îmi dă mașina înapoi și îi returnez banii pe care mi i-a dat, ori mi-o plătește integral! O să primească înștiințare de la avocatul meu.

La sală au mai venit două fete, adică eu am martori că nu am dat în ea, am discutat doar două minute și atât, doar despre chestia asta.

Aseară nici nu m-am întâlnit cu ea, eu am fost la Cucina în Herăstrău, ea a fost la treaba ei. Nu vreau să o mai văd. Eu m-am trezit cu ea la sală. I-am zis să nu mai încerce să fie altfel, cum să fie așa o falsă? Mă acuză că am lovit-o, dar nici vorbă de așa ceva”, a declarat Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. 

Bianca Drăgușanu a obținut ordin de restricție pe numele fostului soț

Sâmbătă, Bianca Drăgușanu a ajuns la secția de poliție și le-a mărturisit oamenilor legii că s-a săturat să fie agresată de Alex Bodi. Potrivit surselor noastre, blondina se teme pentru viața ei, motiv pentru care le-a solicitat acestora să emită un ordin de restricție pe numele lui Alex Bodi, pentru a putea trăi liniștită.

Cei doi au ieșit din secție separat, la câteva minute unul de celălalt. Primul care și-a făcut apariția a fost Alex Bodi, care, cu zâmbetul pe buze, a dat de înțeles că nu s-a întâmplat absolut nimic rău între ei, în ultima perioadă.

„Nu vedeți că am venit direct de la sală, să mă prezint aici? Ce să mai zic, nu a zis că sunt un capitol încheiat pentru ea? Nu știu de ce își mai caută discuții cu mine acum, dar se vor demonstra chestiile astea”, a spus Alex Bodi, înainte de a urca în Ferrari-ul de lux pe care îl conduce. (VEZI ȘI: AVEM SINGURELE IMAGINI DE LA SCANDALUL DIN PARC DINTRE MAMA & SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU)

La scurt timp a ieșit din secție și Bianca Drăgușanu, îmbrăcată sport și ferindu-se de camere și de ochii oamenilor. Frumoasa blondă abia și-a găsit cuvintele pentru a spune câteva lucruri. „Sper să-mi dea Dumnezeu putere să trec și peste asta”, a spus și Bianca.

Vedeta și-a serbat ziua de naștere în lacrimi

Într-o zi în care ar fi trebuit să fie cea mai fericită femeie, de ziua ei de naștere, Bianca Drăgușanu a clacat însă, în direct, la emisiunea lui Teo Trandafir. Vedeta a zbucnit în lacrimi, povestind despre lucrurile care i-au stricat dispoziția într-o zi atât de importantă.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit la Kanal D că Alex Bodi a fost prima persoană care a sunat-o de ziua sa, dar nu tocmai pentru a-i ura de bine, ci pentru a-i aduce anumite reproșuri.

„Primul telefon a fost de la soțul meu, la ora 12.00. Problema este că după aceea m-a sunat și m-a ținut la telefon 45 de minute, l-a deranjat o poză pe care mi-am pus-o pe Instagram și care a considerat el că este prea vulgară. Putea să-mi spună să o scot, nu să-mi facă teorie 45 de minute. Se pare că pe el îl nemulțumește acum faptul că sunt prea sexy.

Situația este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate, tot încerc să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng. (VEZI AICI: Mama Biancăi Drăgușanu a sunat la 112 și a anunțat că ginerele ei o agresează în parc)

 Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situația în care singurul lucru ca să mă descarc e ca să fiu asa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmpla până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia”, a spus, la momentul respectiv, Bianca Drăgușanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)