Fostul soț al Oanei Roman, în ipostaze inedite după divorț. A împărțit frățește o doză de cola cu un prieten

Publicat: 24/02/2021 | 23:35

Divorțul de fiica fostului premier pare să-l fi afectat pe Marius Elisei. Fostul soț al Oanei Roman a fost surprins în ipostaze inedite, în timp ce împărțea frățește o doză de cola, cu un amic. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Marius Elisei pe terasa unui fast food din zona Pipera, ”Porto Gallo”. Din câte se pare, după divorțul de fiica lui Petre Roman, Marius s-ar confrunta cu probleme financiare. Ipostaza în care a fost surprins alături de amicul său ridică anumite semne de întrebare.

Pe lângă discuțiile „de băieți”, cei doi, Marius Elisei și amicul său, n-au ezitat să împartă frățește o doză de suc. Cu ochii acoperiți de o pereche de ochelari de soare – ”ca mafioții” – fostul soț al Oanei Roman a petrecut câteva momente în compania amicului său. După toate aparențele, cei doi tineri au avut parte de o repriză de discuții serioase.

Întrevederea n-a fost de lungă durată, iar, la plecare, fostul soț al Oanei Roman nu s-a lăsat dus de la masă până ce nu a savurat și ultima picătură de suc din doză. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN ȘI MARIUS ELISEI S-AU FILMAT ÎMPREUNĂ DUPĂ SEMNAREA ACTELOR DE DIVORȚ. „DUPĂ ȘAPTE ANI ȘI O LUNĂ, AM ÎNCHEIAT AMIABIL”)

Marius Elisei, la masă cu un prieten

Motivul divorțului

Marius Elisei a explicat, în cadrul unui interviu, de ce a vrut să divorțeze de Oana Roman. Se pare că, deși atunci când s-au căsătorit nu a contat, până la urmă, diferența vârstă și-ar fi spus cuvântul. Bărbatul este mai tânăr cu 10 ani decât Oana și ajunsese la un punct în care s-a văzut nevoit să se gândească la viitorul lui și al fiicei sale. (NU RATA: CINE O CONSOLEAZĂ PE OANA ROMAN DUPĂ DIVORȚ? VEDETA A DEZVĂLUIT TOT)

„Eu îmi mai doresc copii, nu vreau să o las pe Izabela singură. Am 34 de ani, Oana are 44, diferenţa nu a contat, cât a existat dragoste”, a declarat Marius, la ProTV.

Marius Elisei a savurat sucul până la ultima picătură

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu 7 ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al României Petre Roman a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariană şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.