Fostul soț al lui Brigitte, snopit în bătaie de un bărbat gelos. A “atentat” la “jumătatea” lui într-un club și…

Publicat: 03/06/2020 | 23:30

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul șocante. Fostul soț al lui Brigitte a fost făcut KO de un bărbat gelos. Ovidiu Torj a fost snopit în bătaie după ce ar fi „atentat” la ”jumătatea” altcuiva. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte fabuloase și imagini de-a dreptul șocante care-l au în prim-plan pe fostul soț al lui Brigitte Pastramă.

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile incredibile, recent, fostul soț al lui Brigitte Pastramă, interlopul Ovidiu Torj, a fost protagonistul unui eveniment extrem de violent. Totul s-a petrecut într-un renumit club din Timișoara. Din câte se pare, Ovidiu Torj n-a putut să se abțină în momentul în care a văzut o frumusețe în club, doar că doamna cu pricina, pe care acesta pusese ochii, era ”luată”. Soțul gelos nu a putut să treacă peste gesturile lui Ovdiu Torj și l-ar fi ”curentat” extrem de tare. Cert este că, după ce a râvnit la „jumătatea” altuia, fostul soț al lui Brigitte a ajuns ”să doarmă” pe caldarâm.

Conform informațiilor noastre, Ovidiu Torj a fost, pur și simplu, snopit în bătaie de partenerul de viață al doamnei din club. Așa cum se poate observa și în imagini, Ovidiu Torj a fost ”grav avariat” de soțul gelos. (NU RATA: FOSTUL SOȚ AL LUI BRIGITTE PASTRAMĂ ARE PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE. OVIDIU TORJ ESTE INTERNAT ÎN UCRAINA)

Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte, făcut KO de un bărbat gelos

Trei ani și patru luni în celebrul dosar ” Sex cu minore”!

La sfârșitul lunii mai 2018, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv pe Ovidiu Torj la trei ani și patru luni de închisoare în celebrul dosar ”Sex cu minore”, care a făcut vâlvă la Timișoara. În acest dosar au fost trimiși în judecată și condamnați mai mulți oameni de afaceri, medici, avocați sau muzicieni din Timișoara și Arad, care au apelat la serviciile sexuale ale unor minore aflate sub protecția proxenetului Paul Mânzu.

Ovidiu Torj a primit pe 19 martie 2019 o veste extraordinară de la Judecătoria Târgu Jiu, care a decis să-i accepte cererea de eliberare condiționată.

Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Torj Ovidiu, deţinut în penitenciarul Tg-Jiu. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului aflat în executarea mandatului nr. 589/2018 emis de Curtea de Apel Timişoara, în baza sentinţei penale nr.524/2016. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 19.03.2019, la Judecătoria Tg-Jiu. Document: Hotarâre  484/2019  19.03.2019”, se arată în decizia magistraților.

Ovidiu Torj, fostul soț al lui Brigitte Sfăt, membru important într-o rețea de prostituție

Brigitte Pastramă are o fetiță cu Ovidiu Torj

După moartea primului soț, Brigitte Pastramă a ajuns la închisoare, de unde a avut de învățat o mulțime de lucruri care i-au prins bine. După ce a fost eliberată, vedeta l-a cunoscut pe Ovidiu Torj, iar cei doi au locuit în Timișoara. Nicio secundă nu i-a trecut prin cap ce urma să se întâmple în această relație.

Fostul soț al lui Brigitte Pastramă, Ovidiu Torj, a bătut-o până când i-a fisurat craniul. De frică, vedeta a fugit și s-a ascuns preferând să renunțe la absolut tot pentru siguranța ei. Ilie Năstase a fost cel care a salvat-o de bărbatul cu care are o fetiță, Sara.

„Acum ceva ani a murit primul meu soț. Am fost eliberată de mai multe ori din închisoare, și am pierdut multe, inclusiv restaurantul care îmi rămăsese a luat foc. M-am apropiat de Dumnezeu atunci. Am ieșit din închisoare unde am stat un an jumătate, l-am cunoscut pe fostul meu soț, Ovidiu, cu care am o fetiță.

Aveam foarte multe necazuri. Munceam enorm. Am pierdut aproape tot. Discotecile și clubul, chiar și un hotel care era în construcție, în total mai mult de 1 milion de euro. Am muncit chiar și 20 de ore la restaurantul care îmi rămăsese. Am fost blestemată, mi s-au făcut vrăji, m-am accidentat la mână și aproape că mi-a tăiat-o. Dar am scăpat și de acestea.

Brigitte Sfăt și Ovidiu Torj

Soțul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Și ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon. Am ieșit din casă în pantaloni scurți, am fugit așa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit și m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul și am plecat. (VEZI ȘI: Fostul soț interlop al lui Brigitte Sfăt șantaja minore cu filmulețe XXX și le plasa pentru orgii! El lucra ”mână în mână” cu un agent de poliție…)

Cel mai nasol este să lupți cu ura oamenilor și răzbunarea oamenilor, persoane care își pun în cap să te distrugă. Soțul meu și prietenii lui mă batjocoreau, eu eram pur și simplu singură. Pentru că el era un tip cunoscut în Timișoara și prietenilor mei le era frică să mă ajute, că le era frică de el. Familia mea mă ajuta, dar familia mea era destul de timorată de el. Mama mea era destul de în vârstă și nu voiam să se îngrijoreze”, a declarat Brigitte, în urmă cu ceva vreme.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)