Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, supus unei operații delicate! Ce a pățit Alex Bodi care s-a întors în brațele afaceristei Daria Radionova

Publicat: 02/06/2020 | 12:52

Viața merge mai departe pentru Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu, cu bune, dar și cu evenimente mai puțin plăcute! Recent, fostul soț al vedetei a fost supus unei operații delicate. Pe lângă familie și prieteni, controversatul afacerist a fost susținut de noua lui iubită, Daria Radionova. În urmă cu câteva luni, cei doi au mai acordat șanse iubirii care s-a aprins între ei. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție imprevizibilă! A dat foc unui buchet uriaș de trandafiri, primit de la Alex Bodi: “End of story”

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, supus unei operații delicate

Alex Bodi, fostul partener al Biancăi Drăgușanu, a mers de curând în Istanbul, unde a fost supus unei noi sesiuni de implant de păr. După intervenția delicată care a necesitat doar anestezie locală, afaceristul și-a făcut o poză în camera de hotel în care a fost cazat singur și a publicat-o pe conturile de pe social media.

“Îmi fac recuperarea după operația suferită”, a scris fostul soț al Biancăi Drăgușanu pe o rețea de socializare când a urcat fotografia realizată după noua sesiune de implant de păr..

Nu rata: Daria Radionova a luat foc şi o atacă pe Bianca Drăguşanu! Acuze dure după ce au apărut imagini cu iubita lui Alex Bodi, înainte de operaţii: “Toţi înţeleg…”

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mai fost în luna februarie 2019 la cunoscuta clinică din Turcia. Atunci însă, el a fost însoțit de bunul său prieten și partener de afaceri, croatul Josip Heit.

“Am avut onoarea să-i avem alături de noi la clinica noastră din Istanbul pe Alex Bodi şi Josip, împreună cu cel mai bun medic, Bilgehan Yildirim”, a dezvălui amicul al lui Alex Bodi care i-a însoţit atunci pe acesta şi pe Josip Heit la unitatea medicală, potrivit wowbiz.ro.

Află și: Cum încearcă Alex Bodi să o impresioneze pe Dariei Radionova. Apelează la aceleași metode din căsnicia cu Bianca Drăgușanu