Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-ar putea întoarce după gratii

Publicat: 28/12/2020 | 23:22

Lovitură de teatru în mega-dosarul de proxenetism și trafic de carne vie în care este implicat fostul soț al Biancăi Drăgușanu. De sărbători, procurorii de la DIICOT i-au pregătit o „surpriză” controversatului afacerist din Mediaș. Alex Bodi ar putea ajunge din nou în spatele gratiilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de dosarul de proxenetism, trafic de persoane și șantaj în care este implicat fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Alex Bodi nu poate răsufla ușurat, cu toate că se află în arest la domiciliu alături de sexoasa lui iubită Daria Radionova. Din câte se pare, autoritățile îl vor pe acesta înapoi în spatele gratiilor.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, recent, procurorii de la ”Crimă organizată” au deschis o acțiune, pe rolul Tribunalului Dolj, prin care cer judecătorilor înlocuirea măsurii preventive. Concret, DIICOT-ul vrea ca Alex Bodi să nu fie arestat la domiciliu, ci să stea în arestul IPJ Dolj.

În cazul în care magistrații de la Tribunalul Dolj aprobă cererea depusă de DIICOT, fostul soț al Biancăi va ajunge din nou în spatele gratiilor. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A DEZVĂLUIT CÂTE KILOGRAME A SLĂBIT ÎN PERIOADA ÎN CARE A STAT DUPĂ GRATII)

Alex Bodi ar putea ajunge din nou în spatele gratiilor

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, protagoniștii mai multor momente violente

În primăvara acestui an, Bianca Drăgușanu a ajuns în fața oamenilor legii, în urma bătăilor primite din partea fostului soț, Alex Bodi! Frumoasa blondă nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers la secția de poliție, acolo unde a povestit totul despre momentele de coșmar pe care le-a trăit. La momentul respectiv, Alex Bodi nu doar că s-a ales cu o plângere, dar pentru câteva zile a avut emis chiar și un ordin de protecție, la care, ulterior, Bianca Drăgușanu a renunțat.

D.A.S. a intrat în posesia unor documente oficiale legate de acțiunea din instanță depusă de fosta prezentatoarea TV. După cum reiese din documentele respective, Bianca Drăgușanu a cerut emiterea unui ordin de protecție, după ce a fost agresată de Alex Bodi, în fața unei renumite cafenele din Voluntari.

”Pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu s-a reținut că, la data de 14.03.2020, agresorul B. A. N., în timp ce se afla în Orașul Voluntari, în dreptul cafenelei Starbucks, a agresat-o fizic pe victimă prin aceea că a tras-o de păr de mai multe ori, a bruscat-o și a strâns-o de brațe”, se arată în documentul D.A.S.

Cu toate că a fost agresată în public, Bianca Drăgușanu l-a iertat pe musculos și a renunțat la cererea de emitere a ordinului de protecție. Acest lucru nu a fost gratis, blondina fiind obligată de instanța de judecată la plata cheltuielilor de judecată. (NU RATA: ALEX BODI ȘI DARIA RADIONOVA SE PREGĂTESC DE NUNTĂ)

Alex Bodi nu a scăpat de probleme

”Așadar, renunțarea la judecată este asimilată, sub aspectul cheltuielilor de judecată, situației reglementate de art. 453 din C.proc.civ., în care partea care renunță la judecată pierde procesul . Astfel, având în vedere că partea adversă este nevoită să angajeze cheltuieli de judecată pentru combaterea cererii la care se renunță, se prezumă culpa procesuală a renunțătorului la judecată sub aspectul angajării de către partea adversă a cheltuielilor de judecată.

Aceleași rațiuni subzistă și atunci când cheltuielile de judecată generate de cererea la care se renunță au fost angajate de către stat.

Drept urmare, cheltuieile de judecată angajate de stat în prezenta cauză, constând în onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru pârât și cheltuielile de aducere a martorului la instanță sunt în sarcina reclamantei, instanța urmând să oblige reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât și a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor”, se mai arată în documetele D.A.S.

Alex Bodi, metodă ingenioasă pentru a-și scăpa averea de sechestru

Alex Bodi ar încerca să își pună la adăpost averea

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi ar fi pus la cale o strategie ingenioasă. Din câte se pare, ar încerca prin tot felul de mijloace să-și „salveze” bunurile, pentru nu a ajunge sub sechestrul autorităților.

Potrivit unui document care a intrat în posesia D.A.S, Alex Bodi ar fi fost notificat de firma de la care, în iarna anului trecut, a achiziționat un SUV Lamborghini Urus. Vechiul proprietar al bolidului, evaluat la 200.000 de euro, susține că ”ex-ul” Biancăi Drăgușanu nu ar avea cum să asigure mentenanța mașinii din cauza „situației delicate” în care se află și cere să reintre în posesia acesteia.

Mai pe șleau, reprezentanții firmei care i-au vândut bolidul de lux par să fie ”băieți buni” și se gândesc atât la mașina vândută, cât și la incapacitatea de plată a controversatului afacerist din Mediaș. Conform unor surse din anturajul ”ex-ului” Biancăi Drăgușanu, mașina de 200.000 de euro nu ar fi singurul bun pe care Alex Bodi ar încerca să-l ”ferească” de sechestrul autorităților.

Cum a început totul

În urmă cu aproximativ două luni, procurorii și polițiștii din Craiova au făcut 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc chiar la vila lui Alex Bodi din Capitală.

Anchetatorii spun că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză, în timp ce se afla într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda Loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție), au explicat anchetatorii. (NU RATA: AM AFLAT CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN VILA LUI BODI, DUPĂ CE A FOST RIDICAT DE MASCAȚI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.