Fostul soț al Andreei Bălan s-a lăudat că a scăpat de dosarul pentru droguri, dar… “Nici vorbă de așa ceva…”

Publicat: 04/04/2020 | 00:38

În urmă cu doar câteva zile, vă prezentam, în premieră, AICI, mărturisirile halucinante ale lui George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan se lăuda că și-a rezolvat problemele judiciare pe care le are din cauza substanțelor interzise. Cu toate acestea, se pare că situația dosarului său penal este cu totul alta. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră.(CITEȘTE ȘI: CUM AU “NEGOCIAT” ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA PROGRAMUL DE VIZITARE. ACTORUL S-A PLÂNS CĂ…)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de problemele cu legea pe care le are fostul soț al Andreei Bălan.

Cu toate că acesta se lăuda, în urmă cu doar câteva zile, că și-a „rezolvat” dosarul, se pare că adevărul este cu totul altul. Potrivit unor surse din mediul judiciar, dosarul penal ce-l vizează pe George Burcea își urmează cursul firesc, iar ancheta se află în plină desfășurare, sub atenta supraveghere a unui procuror de la Parchetul de lângă Judecătoria Buftea.

”Nici vorbă de așa ceva. E în lucru, pe masa procurorilor. Dosarul se instrumentează, iar ancheta pare să fie în plină desfășurare”, ne-a dezvăluit o sursă D.A.S.

George Burcea a fost prins drogat la volan

Riscă pedeapsa cu închisoarea!

În cazul în care ar fi găsit vinovat pentru că a condus sub influența substanțelor interzise, fostul soț al Andreei Bălan riscă să ajungă în spatele gratiilor. Potrivit articolului 87 din Codul Rutier, astfel de fapte se pedepsesc cu închisoare de la unul la cinci ani. (NU RATA: GEORGE BURCEA, DERAPAJ INCREDIBIL PE INTERNET, DUPĂ DIVORȚUL DE ANDREEA BĂLAN)

”Articolul 87 din Codul Rutier:

(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.

(2) Cu pedeapsa prevăzută la alin. (1) se sancţionează şi persoana care conduce un autovehicul sau un tramvai şi care se află sub influenţa unor substanţe ori produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora.”

Potrivit procurorilor, George Burcea consumase cocaină când a fost testat de poliţişti.

George Burcea consumase cocaină!

La scurt timp după incident, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a confirmat că fostul soț al Andreei Bălan consumase cocaină, în momentul când a fost testat de poliţişti.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a cocainei, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au explicat procurorii.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)