Fostul soț al Andreei Bălan, primele declarații despre consumul de droguri. “Mi-am rezolvat dosarul” + “Am un «deal» mare de…”

Publicat: 01/04/2020 | 23:37

Un necaz nu vine niciodată singur: pe lângă divorț, George Burcea se confruntă și cu ceva probleme judiciare din cauza substanțelor interzise. După ce a fost prins drogat la volan, fostul soț al Andreei Bălan a vorbit, în premieră, despre consumul de stupefiante. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, mărturisirile sale halucinante.

În urmă cu câteva săptămâni, fostul soț al Andreei Bălan a fost protagonistul unui episod uluitor. Actorul a fost prins de autorități, la volan, sub influența substanțelor interzise. (NU RATA: O POSTARE DIN MEDIUL ONLINE A LUI GEORGE BURCEA A PUS FANII PE GÂNDURI. NU O POATE UITA PE ANDREEA BĂLAN?)

Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov a anunțat, într-un comunicat de presă, că pe 21 februarie, în jurul orelor 10.00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov.

”Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive. Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice”, a informat IPJ Ilfov.

”Am pile. Mi-am rezolvat…”

După mai bine de o lună de când autoritățile i-au deschis dosar penal pentru consum de substanțe stupefiante, fostul soț al vedetei a vorbit despre consumul de droguri, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.  Întrebat de reporterii CANCAN.RO despre situația dosarului în care este este implicat, George Burcea a oferit un răspuns de-a dreptul surprinzător. Cu o nonșalanță ieșită din comun, acesta a afirmat: ”Am pile. Mi-am rezolvat dosarul”.

Mai mult decât atât, fostul soț a artistei pare să aibă și ”un simț al umorului” extrem de dezvoltat și nu pare să ia prea în serios problema drogurilor. (VEZI ȘI: GEORGE BURCEA, DERAPAJ INCREDIBIL PE INTERNET, DUPĂ DIVORȚUL DE ANDREEA BĂLAN! LIMBAJUL SUBURBAN A FOST TAXAT IMEDIAT)

”Mâine seară, pe la 22, fac un «deal» mare de cox”, a afirmat actorul.

George Burcea, mărturisiri halucinante despre consumul de droguri

A ajuns la fundul sacului?

În urmă cu câteva zile, D.A.S. (Departamentul de Anchete al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, amănunte incredibile legate de situația mai puțin plăcută cu care se confruntă George Burcea, fostul soț al cântăreței Andreei Bălan.

După ce, în România, au fost suspendate activitățile culturale, George Burcea ar fi fost grav afectat. Cum este actor de meserie, veniturile acestuia s-au subțiat și mai mult în această perioadă. Potrivit unor surse D.A.S, categoria A, după ce s-ar fi văzut în pragul falimentului, acesta ar fi început să apeleze la bunăvoința prietenilor, de la care ar fi cerut cu împrumut anumite sume de bani.

Mai mult decât atât, conform unor persoane din anturajul său, George Burcea i-ar fi cerut prietenului în apartamentul căruia locuiește de când a plecat din casa Andreei Bălan să-l păsuiască cu plata chiriei în această perioadă, pentru că are veniturile extrem de reduse.

În disperare de cauză, George Burcea a început să promoveze în mediul online o petiție prin care cere prim-ministrului României, Ludovic Orban, luarea unor măsuri clare de protecție socială și pentru cei care se află în situația lui. (NU RATA: ACUZAȚII ȘOCANTE LA ADRESA LUI GEORGE BURCEA: „A VRUT SĂ BAGE CUȚITUL ÎN MINE”)

George Burcea se confruntă cu grave probleme financiare

Detalii de culise din divorțul anului

Andreea Bălan a continuat seria dezvăluirilor despre despărțirea de George Burcea. Artista a făcut un vlog pe canalul ei de Youtube în care a mărturisit deschis ce anume nu a mai funcționat între ea și tatăl fetițelor sale. Pe lângă comportamentul acestuia, care devenise din ce în ce mai ciudat, Andreea Bălan crede că în căsnicia lor au existat probleme și din cauza traumelor din copilărie ale soțului său.

Mai mult, Andreea Bălan a mai povestit, fără perdea, că George Burcea nu a vrut să fie ajutat și și-a dorit o altă viață, motiv pentru care a renunțat la cea de familie. Într-o emisiune de televiziune, Andreea Bălan a mai punctat acest lucru, spunând că George Burcea pare că este mulțumit de cum au evoluat lucrurile pentru el și este împăcat cu alegerile făcute, dar și cu noua lui viață. (NU RATA: DARIA RADIONOVA, PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU ALEX BODI. “ACUM A VENIT MOMENTUL SĂ…”)

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare, despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez… El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a mărturisit Andreea Bălan, într-un episod din vlogul ei de pe YouTube.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)