Fostul solist al trupei AXXA ține conferințe despre îngeri și „trezire spirituală”. ”Paștele e o minciună”

Publicat: 12/04/2021 | 23:38

La cinci ani de la moartea fiicei sale și la un an de la divorț, Mihai Onilă ține ”conferințe” mai puțin obișnuite în mediul online. Fostul solist al trupei Axxa a stârnit un val de controverse în rândul fanilor, după mărturisirile pe care le-a făcut.

După o căsnicie de peste 20 de ani, în luna iunie a anului 2020, Mihai și Adriana au decis să meargă pe drumuri separate. Relația dintre cei doi s-ar fi răcit după moartea fiicei lor, care s-a stins din viață la doar 10 ani din cauza cancerului.

Fostul solist a fost cel care a făcut, atunci, anunțul divorțului. ”Relația s-a încheiat printr-o discuție amiabilă și de comun acord. Avem o poveste. Ne-am căsătorit când aveam 25 de ani. Cred că pierderea fetiței a răcit sentimentele. Am crezut că ne-a apropiat. Au existat resentimente din ambele părți, chestii care ne-au făcut să ne îndepărtăm”, mărturisea la acea vreme Mihai Onilă.

Atunci când nu se aștepta, la cinci luni de la divorț, soarele a răsărit din nou pe strada lui Mihai. Bărbatul și-a găsit liniștea în brațele altei femei. Laura, în vârstă de 44 de ani, este cea care i-a adus acestuia din nou zâmbetul pe buze și cea care îl susține necondiționat. Chiar și în ceea ce privește ”conferințele” lui despre Illuminati, îngeri și Dumnezeu.

Mihai Onilă și iubita lui (sursa FOTO: Facebook)

Mihai Onilă ține ”conferințe” bizare pe Facebook

Mihai Onilă este convins că fiica lui a plecat doar fizic din această lume, dar spiritual a rămas alături de el, iar existenţa ei continuă într-o altă dimensiune. Credința în Dumnezeu l-a ajutat să treacă peste acest șoc însă lucrurile au luat o turnură neașteptată. (CITEȘTE ȘI: MIHAI ONILĂ, DECLARAȚII TULBURĂTOARE LA APROAPE PATRU ANI DE CÂND I-A MURIT FIICA)

Fostul solist, care se autointitulează practicant al ”Luminii Divine”, a început să susțină pe Facebook niște ”conferințe” ciudate. În live-uri, Mihai Onilă vorbește despre Illuminati, îngeri și despre tehnici bizare, precum scoaterea sufletului din corp. De altfel, interlocutorul său i se adresează cu apelativul ”Maestre”.

”Paștele este o minciună”

Pe 4 aprilie s-a sărbătorit Paștele Catolic, iar Mihai Onilă a stârnit un val de controverse cu postarea făcută:”Am să urez «Paște fericit», celor care îl sărbătoresc astăzi, doar din respect. Ceea ce îmi doresc cu adevărat este să vă văd slujind lui Dumnezeu și nu banului. Ceea ce îmi doresc este să vă văd pășind pe urmele lui Iisus, și nu pe urmele Satanei”, a fost postarea făcută de Mihai Onilă.

Fanii l-au luat la întrebări pe fostul solist al trupei Axxa, iar acesta a continuat seria mărturisirilor uluitoare. În opinia lui Mihai Onilă, Paștele este o minciună, iar credincioșii nu ar trebui să sărbătorească, ci să ”pășească pe urmele lui Iisus”. (VEZI ȘI: MIHAI ONILĂ ȘI-A REFĂCUT VIAȚA. CINE ESTE FEMEIA CARE L-A CUCERIT DUPĂ CE FIICA SA A MURIT)

”Paștele e o minciună, la fel ca toată «politica» dusă acum în lume, ca și «nevoia» de a-l desființa pe Iisus din societate, pe motiv că e «învechit». Adevărul suprem nu rămâne decât unul: Iisus. Vrei să devii fericit și să trăiești o viață bună și plină? Uită de orice minciună și pășește pe urmele lui Iisus! Nu te mai gândi cum să sărbătorești, ci cum să devii fericit și recunoscător.

Îmi doresc ca oamenii să devină LIBERI, nu să stea SCLAVI. Iisus se sărbătorește și nu «ideea» de Paște ! Iar Iisus înseamnă LIBERTATE, prin înseși cuvintele lui: Îndrăzniți, căci eu am cucerit lumea !”, a spus Mihai Onilă.

Fiica lui Mihai Onilă, ucisă de o boală incurabilă

În noiembrie 2016, Ioana Emily Hope, fiica în vârstă de 10 ani a lui Mihai Onilă a murit după ce s-a chinuit timp de şase luni din cauza unei boli incurabile. Medicii au descoperit că Ioana avea cancer în centrul creierului, iar afecţiunea de care suferea micuța era inoperabilă.

Specialiștii le-au spus atunci lui Mihai Onilă şi soţiei sale să se aştepte la ce e mai rău. Inevitabilul s-a întâmplat şase luni mai târziu, când Ioana Emily Hope s-a stins.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.